Nie ma miejsca chociaź jest....
Witam
Gdy ściagam plik z DC pisze mi źe nie mam miejsca chociaź na dysku jest wole 19 giga
Co to moźe być?
Bardzo przepraszam jeźeli problem pojawił się juź na forum
Gdy ściagam plik z DC pisze mi źe nie mam miejsca chociaź na dysku jest wole 19 giga
Co to moźe być?
Bardzo przepraszam jeźeli problem pojawił się juź na forum
Odpowiedzi: 15
Napewno macie racje więc jakby co zmieniłem system plików :wink: .
To był błąd DC, mozna zamknąć.
No coz Żuku wiec, zycze powodzenia w zasysaniu tego pliku, oby ci go nie wcielo pod koniec :P
Żuku – a moźe jednak przeczytaj dokładnie to co w tym wątku Ci odpowiedziano?
EL NINO – jedno Ci mogę wywróźyć: masz przesrane dokumentnie ;)
EL NINO – jedno Ci mogę wywróźyć: masz przesrane dokumentnie ;)
To był błąd DC, mozna zamknąć.
Nie pozostaje mi nic innego jak zapytac Cie o numery totka na sobote :mrgreen: .Rebe:Pudło EL NINO – to FAT32, a ściągane są filmy DVD .
P.S. Podpisa Ci tez odpowiednio zmodyfikuje :P .
Nie pozostaje mi nic innego jak zapytac Cie o numery totka na sobote :mrgreen: .Rebe:Pudło EL NINO – to FAT32, a ściągane są filmy DVD .
P.S. Podpisa Ci tez odpowiednio zmodyfikuje :P .
Na partycji FAT32 nie zapiszesz pojedynczego pliku wiekszego niz 4 GB, a obraz ktory zasyszasz ma ponad 4 GB i DC dobrze o tym wie pokazujac ten komunikat w przeciwienstwie do ciebie i z DC jest wszystko ok.
Dziś zapchałem cały dysk i miejsce jest czyli to musi być wina DC ale nie wiem jak się tego problemu pozbyć
Żuku:To nie jest Dysk systemowy plik który ściagam to jest obraz iso ( 4,15 gb) a na dysku jest jeszcze 19 Gb.
System Plików FAT32
Poczytaj o ograniczeniach systemu plików FAT32 (np tutaj) i juź będziesz wiedział o co chodzi ;)
To nie jest Dysk systemowy plik który ściagam to jest obraz iso ( 4,15 gb) a na dysku jest jeszcze 19 Gb.
System Plików FAT32
szymcar Plik ściagany jest zapisywany tam gdzie jest równieź folder tymczaowy
System Plików FAT32
szymcar Plik ściagany jest zapisywany tam gdzie jest równieź folder tymczaowy
Zobacz gdzie są zapisywane pliki tymczasowe
File > Settings > Downloads i zobacz okno "Unfinished Downloads Directory"
np. Podczas zapisywania wybrałes partycję D: na której jest jeszcze wolne 19GB, ale zanim plik się ściągnie do końca to jest zapisywany w folderze tymczasowym "Unfinished Downloads Directory", który moźe np. znajdować się na partycji C: na której juź nie ma miejsca
File > Settings > Downloads i zobacz okno "Unfinished Downloads Directory"
np. Podczas zapisywania wybrałes partycję D: na której jest jeszcze wolne 19GB, ale zanim plik się ściągnie do końca to jest zapisywany w folderze tymczasowym "Unfinished Downloads Directory", który moźe np. znajdować się na partycji C: na której juź nie ma miejsca
EL NINO:
Za skurczynsyna nie sciagalbym filmow po przeszlo 4GB :P .
Nie bądź taki tych 4GB pewien, bo przy niektórych typach plików coś juz ze 2GB+ moźe problem stwarzać :wink:
Zaś co do 'skurczysyna" – toź przy neo 6144 to chwilka jeno – ponoć :lol:
Sie kurna okaze :mrgreen: .Rebe:Pudło EL NINO
Za skurczynsyna nie sciagalbym filmow po przeszlo 4GB :P .
Pudło EL NINO – to FAT32, a ściągane są filmy DVD .
Tako rzecze moja wróźka :wink:
Żuku – ciut więcej konkretów – choćby dot tego co ściagasz– rozmiar plików i jaki system plików na dysku – FAT32/ntfs.
Tako rzecze moja wróźka :wink:
Żuku – ciut więcej konkretów – choćby dot tego co ściagasz– rozmiar plików i jaki system plików na dysku – FAT32/ntfs.
Na jakim dysku masz to wolne miejsce ? Na systemowym ?
Strona 1 / 1