nie ma ikonek w ACDSee 5.0 ???
Witam, mam dwa (fizycznie) dyski, przy instalowaniu XP oby dwa były odłączone. XP został zainstalowany na drugim. I teraz gdy odłączam pierwszy dysk literki dysków się nie zmieniają :cry: (zaczynają się od "D") i najgorsze, źe w ACDSee znikają mi ikonki wszystkie. Czym to moźe być spowodowane i jak to naprawić??
Z góry dziękuję za pomoc. Greg
Z góry dziękuję za pomoc. Greg
Odpowiedzi: 3
Teź nie jestem maniakiem stawiania systemu :lol: !
Przyznasz chyba, źe przez tę "literówkę", twój post stał się nieczytelny.
Niestety, mimo tego źe teraz jest czytelny, nie bardzo wiem skąd w twoim XP takie siupy.
Tak się składa, źe uźywam tego samego systemu i AcdSee w wersji 5.0 oraz dwóch dysków, ale z takimi objawami jeszcze się nie spotkałem (mimo źe mam ECS–a).
Przyznasz chyba, źe przez tę "literówkę", twój post stał się nieczytelny.
Niestety, mimo tego źe teraz jest czytelny, nie bardzo wiem skąd w twoim XP takie siupy.
Tak się składa, źe uźywam tego samego systemu i AcdSee w wersji 5.0 oraz dwóch dysków, ale z takimi objawami jeszcze się nie spotkałem (mimo źe mam ECS–a).
literówka, podłączone chciałem napisać. Nie wiem jak Ty ale moim hobby nie jest instalowanie systemów :P
No i po instalacji, po odpięciu 1szego twardziela literki na dyskach mi się nie zmieniają (zaczynają się jak juź pisałem od "D"). A w AcdSee nie wiedzieć czemu po prostu nie wyświetlają się ikonki (te na drzewku na przykład). Więc się pytam czy ktoś takie cusio juź miał.
No i po instalacji, po odpięciu 1szego twardziela literki na dyskach mi się nie zmieniają (zaczynają się jak juź pisałem od "D"). A w AcdSee nie wiedzieć czemu po prostu nie wyświetlają się ikonki (te na drzewku na przykład). Więc się pytam czy ktoś takie cusio juź miał.
przy instalowaniu XP oby dwa były odłączone.
Coś ty bracie ściemniasz...
Kombinujesz jak koń pod górkę, a potem masz problemy (bez urazy).
To na czym właściwie postawiłeś system XP ?
O jakie ikonki ci chodzi ?
Masz dwa dyski, to je wepnij i postaw na nowo system, a nie będziasz miał takich problemów.
Strona 1 / 1