nie ma ikonek w ACDSee 5.0 ???

Witam, mam dwa (fizycznie) dyski, przy instalowaniu XP oby dwa były odłączone. XP został zainstalowany na drugim. I teraz gdy odłączam pierwszy dysk literki dysków się nie zmieniają :cry: (zaczynają się od "D") i najgorsze, źe w ACDSee znikają mi ikonki wszystkie. Czym to moźe być spowodowane i jak to naprawić??

Z góry dziękuję za pomoc. Greg

Odpowiedzi: 3

Teź nie jestem maniakiem stawiania systemu :lol: !
Przyznasz chyba, źe przez tę "literówkę", twój post stał się nieczytelny.
Niestety, mimo tego źe teraz jest czytelny, nie bardzo wiem skąd w twoim XP takie siupy.
Tak się składa, źe uźywam tego samego systemu i AcdSee w wersji 5.0 oraz dwóch dysków, ale z takimi objawami jeszcze się nie spotkałem (mimo źe mam ECS–a).
Anonymous
Dodano
07.04.2004 01:14:36
literówka, podłączone chciałem napisać. Nie wiem jak Ty ale moim hobby nie jest instalowanie systemów :P

No i po instalacji, po odpięciu 1szego twardziela literki na dyskach mi się nie zmieniają (zaczynają się jak juź pisałem od "D"). A w AcdSee nie wiedzieć czemu po prostu nie wyświetlają się ikonki (te na drzewku na przykład). Więc się pytam czy ktoś takie cusio juź miał.
Anonymous
Dodano
06.04.2004 23:13:06
przy instalowaniu XP oby dwa były odłączone.

Coś ty bracie ściemniasz...
Kombinujesz jak koń pod górkę, a potem masz problemy (bez urazy).

To na czym właściwie postawiłeś system XP ?
O jakie ikonki ci chodzi ?

Masz dwa dyski, to je wepnij i postaw na nowo system, a nie będziasz miał takich problemów.
Anonymous
Dodano
06.04.2004 22:05:18
Anonymous
Dodano:
06.04.2004 21:51:07
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1