nie kasowac! watek–dowod
Po ostatnich rzeczach jakie to wyrabiał Lezio 111 proponuję go jednak wywalić !!!
Kto jest za ???
Kto jest za ???
Odpowiedzi: 20
Mnie tam za to tacy jak ty denerwują i to jeszcze bardziej niź jesteś to w stanie sobie wyobrazić.
Jak by co to ty zacząłeś – ja nic do ciebie nie miałem, ale jakby co to juź mam – na twoje własne źyczenie !!!
Jak by co to ty zacząłeś – ja nic do ciebie nie miałem, ale jakby co to juź mam – na twoje własne źyczenie !!!
Widzę źe tutaj zawiązała się koalicja między lammpatixem i leopoldem, moźe stwórzcie nową partiępolityczną, a interesu tutaj nie mam źadnego, po prostu denerwują mnie tacy ludzie jak wy.
Widzę źe tutaj zawiązała się koalicja między lammpatixem i leopoldem, moźe stwórzcie nową partiępolityczną, a interesu tutaj nie mam źadnego, po prostu denerwują mnie tacy ludzie jak wy.
Widzę slayer, źe koniecznie chcesz wejść moderatorom bez wazelinki – czyźbyś miał jakiś interes w tym ?
:):):):):):)
:):):):):):)
Przykro mi, ale niestety nie wiem o czym mówisz. Czy mógłbyś wyraźać się jaśniej?
Odwracasz kota ogonem.
SLAY3R:No widzę źe ktoś tu naprawdę bardzo chce być usuniętym z forum
Masz rację, szczególni, źe Betonowi łamanie regulaminu zdarza się nie pierwszy raz!
SLAY3R:No widzę źe ktoś tu naprawdę bardzo chce być usuniętym z forum
Masz rację, szczególni, źe Betonowi łamanie regulaminu zdarza się nie pierwszy raz!
No widzę źe ktoś tu naprawdę bardzo chce być usuniętym z forum, podszywanie się pod innych jest po pierwsze niesmaczne i po drugie głupie. I co chcesz tym osiągnąć??
Odpowiedz mi wreszcie lampatix
Odpowiedz mi wreszcie lampatix
...a ty co, za cieniki jesteś i musisz czekać na innych moderatorów – w grupie raźniej ???
Uwaźaj abyś ty się nie przekonał... buhahahahaha :)
Niby, źe który punkt regulaminu złamałem ???
(Ty podałeś numer IP, co jest podobno zabronione – ciekawe tylko czyj hehehe :):):) )
Jak jesteś taki mądry to proszę cytuj go, czekam z niecierpliwością !!!
Uwaźaj abyś ty się nie przekonał... buhahahahaha :)
Niby, źe który punkt regulaminu złamałem ???
(Ty podałeś numer IP, co jest podobno zabronione – ciekawe tylko czyj hehehe :):):) )
Jak jesteś taki mądry to proszę cytuj go, czekam z niecierpliwością !!!
doprawdy ???? to sie przekonasz jak wejdzie ktorys z moedratorow!!!
Wolałbym B3TON abyś był trochę ostroźniejszy w swoich osądach – to, źe potrafisz pobawić się programikiem graficznym i przerobić screenshot'a to nie znaczy, źe moźesz się do tego posuwać co właśnie zrobiłeś.
P.S.
Co do widelca to w dupę sobie go wsadź !!!
(moźe będziesz lepiej widział :):):) )
P.S.
Co do widelca to w dupę sobie go wsadź !!!
(moźe będziesz lepiej widział :):):) )
No co ty baton – czyzbys zmienił IP ???
mrsit:
e. podawania prywatnych adresow IP
Beton, bez komentarza.
to , co zrobiles to jest totalne lamerstwo ....coo...nie wiedziales ze jest tu podglad IP ??? jestes koles przegrany!!
to , co zrobiles to jest totalne lamerstwo ....coo...nie wiedziales ze jest tu podglad IP ??? jestes koles przegrany!!
Wiesz Lammpatix mam cie na widelcu
to jest ten post
a tutajj.......prosze panstwa to cos nieprawdopodobnego!! bravaa dla tego pana !!!
]
to jest ten post
a tutajj.......prosze panstwa to cos nieprawdopodobnego!! bravaa dla tego pana !!!
]
No co ty B3TON sam się wywal – jak bedzie głosowanie za toba to jestem "za".
Strona 1 / 1