Nie idzie odtworzyc filmu na DVD w WindMedPlay

Mam Window Media Player 10 ale nie odtwarza mi źadnych filmów DVD i informuje mnie (WMP informuje), źe mam zmnienić wartości kolorów i rozdzielczości.
http://img353.imageshack.us/my.php?image=schowek016uf.jpg
Zmniejszyłem ale to nie pomogło.
zainstalowałem teź nowe kodeki ( k–lite cocec 2.51 ) oraz Windows Media 9 Codecs i dalej nic Dalej niemogę oglądać filmów DVD.
Co mam zrobić źebm mógł oglądać filmy ?

Odpowiedzi: 6

Bobi:
chyba błąd się wkradł w wypowidź Seekera :P... albo i nie)

Jak to nie :P babol w 100% – Media Player Classic miało być. :lol:
Seeker
Dodano
13.08.2005 16:15:09
Player ten doinstalował sobie swój kodek i dzięki temu moźliwe jest odtwarzanie DVD.
Wywaliłeś playera – wywaliłeś kodek.
Sciagnij sobie Media Player Classic (chyba błąd się wkradł w wypowidź Seekera :P... albo i nie) on juz ma w sobie dodany kodek pozwalający oglądac DVD.
Bobi
Dodano
13.08.2005 11:34:41
zainstalowałem jakiegoś Cliprex DS DVD Player na nim filmy chodzą I teraz tak WMP teź zaczął chodzić WykrzyknikWykrzyknik Jak zaczął działać WMP to po co mi to dziadostwo – odinstalowałem patrzę a tu WMP nie działa Wykrzyknik Przecieź to nie moźe być tak źe muszę mieć zainstalowane dwa programy źeby oglądać na jednym.
potus
Dodano
13.08.2005 09:55:31
potus:
no dobra ale skoro jest WMP to dlaczego ma nie działać ??

Dlatego , źe odtwarzanie DVD moźliwe jest tylko przy zainstalowanym juź w systemie odpowiednim dekoderze lub poprzez dokupienie odpowiedniej wtyczki.
Seeker
Dodano
13.08.2005 00:52:53
no dobra ale skoro jest WMP to dlaczego ma nie działać ??
potus
Dodano
13.08.2005 00:37:25
potus:

Co mam zrobić źebm mógł oglądać filmy DVD (mój dopisek) ?

Zaistalować PowerDVD, lub WINDVD, lub FreeDVD ,lub Windows Media Classic.
Ostatnie dwa darmowe , pierwsze dwa płatne.
Ale to wszystko podają/trąbią wszelakie archiwa i Google, więc sam nie wiem dlaczego stukam w te klawiory :?
Seeker
Dodano
13.08.2005 00:05:06
potus
Dodano:
12.08.2005 23:49:00
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1