nie dzialaja miu linki w IE
TO jest dziwne. Nie dzialaja mi zadne linki. NBa przyklad jak zaraz ktos z was napisze ze juz to bylo i poda mi link i ja go nacine to sie nic nie wyswietli :evil: Inny przyklad : Zarejestrowalem sie na na forum i musze potwierdzic to linkiem,ale nie moge bo mi link nie dizal. Najpierw komp dlugo mysli tak 15–20 sekund i jest zamiast strzalki łapka wszystko wisi caly windows ekran jest bialy tylko widac niebiestkie obramowanie explorera i ppo chwili wszysko wraca do punktu wyjscia. :twisted: Prosze o pomoc bo juz mnie szlak trafia. Chce potwierdzic rejestracje na pewnym forum aby zamiescic posta ale nei moge a to pilne Bardzo prosze o pomoc. Z gory dziekuje :wink:
Odpowiedzi: 4
Probowalem ale niestety nic z tego. Zaraz zrobie formata bo i tak sie szykowalo. :wink: W kazdym raziew dzieki za pomoc.
Mniej wiecej leci tam cos o nowych oknach i linkach i to powinienes miec zalaczone.
Sprobuj rowniez w Uruchom –> cmd+Enter a pozniej:
REGSVR32 URLMON.DLL
i przeladuj kompa.
Sprobuj rowniez w Uruchom –> cmd+Enter a pozniej:
REGSVR32 URLMON.DLL
i przeladuj kompa.
Patrzylem ale nie wiem za bardzo co tam zmienic, zrobilem domyslne tylko i moim zdaniem powinno wystarczyc bo nigdy tam nic nie zmienialem. Ale niestety sie myle bo nie wystarcza.
Ps. Nawet jak domstalem maila od was ze otrzymalem odpowiedz na mojego posta, to tam na linka sie naciska i to samo. Zawiecha na chwile niby sie ładuje ale zaraz wraca do punktu wyjscia, jakbym nigdy tego nie naciskał. :cry:
Ps. Nawet jak domstalem maila od was ze otrzymalem odpowiedz na mojego posta, to tam na linka sie naciska i to samo. Zawiecha na chwile niby sie ładuje ale zaraz wraca do punktu wyjscia, jakbym nigdy tego nie naciskał. :cry:
Sprawdzales juz w Opcjach internetowych, w zakladce Zaawansowane ? O ile pamietam, sa tam miedzy innymi rzeczy z tym zwiazane.
Strona 1 / 1