Nie działają komunikatory
Odpowiedzi: 4
-
[quote=detektor]To ciekawe mam ten sam system i Skype,GG,działa,może wywal wszystko łącznie z kluczami w rejestrze i zainstaluj od nowa.[/quote] Probowalem, wciaz to samo. Jesli na skype zaloguje sie z blednym loginem lub haslem to natychmiast dostaje odpowiedz ze jest blad autoryzacji. Czyli z jakims serwerem sie laczy. Ale przy poprawnych danych zalogowac sie nie chce. Pozostaje reinstalowanie wszystkiego ](*,) EDIT: Wymiekam. Dziala po podlaczeniu przez siec sasiada. Działa na systemie wirtualnym. Nie jest to problem z moja siecia bo na drugim lapku pod win me dziala wszystko bez problemow. To musi byc cos z vista i obsluga sieci wifi. Tylko co...
-
[quote=Endrju]odwiedź strony internetowe poszczególnych programów i ściągnij z nich najnowsze poprawnie działające wersje. Nie od rzeczy byłoby zapoznanie się z "software compatibility list". wpisanie powyższej frazy w google plus słowo "vista" skieruje Cię we właściwe miejsce.[/quote] Testowalem skype od 3.0 do najnowszej beta 3.5, łącznie z 6 różnych wersji. Gg 7.6 i 7.7 różne buildy. Myslisz że nie szukałem po różnych forach? Problem nie leży w tym czy program jest kompatybilny z vistą czy nie, bo oficjalnie nie jest a u wszystkich działa, [url=http://www.oc-forum.org/Windows-Vista-OC-Forum-Compatibility-List-t17060.html]tu na przykład[/url]. Pytanie co jest nie tak u mnie że nie działa? Jakaś poprawka? Brak włączonej usługi? Nie mam już pomysłów...