Nie działają gry
Kto wie co moźna zrobić aby działały gry w xp. Te same gry chodzą bez źadnego problemu na 98. Pomóźcie.
Odpowiedzi: 16
Aparat:.... a nie działają takie jak Nfs Underground Gta 3 Colin 3 Sims i wiele innych i co gorsza nowych gier.
Marlo:powinien pomoc programik DOSBox 0.60
Heee :?
DOSBox 0.60 jest emulatorem srodowiska MS DOS.
A te gry nie potrzebują DOS`u.
powinien pomoc programik DOSBox 0.60
Sprawdziłeś w Biosie tryb pracy AGP ( pozycja Auto, lub stosownie do posiadanej karty x4, x8 ) :?:
Mam nadzieje źe zainstalowałeś drivery AGP.
Czy problem występuje na orginalnych grach, czy na kopiach bezpieczeństwa :?: .
Sprawdzałeś czy Twoje gry chodzą u kolegów na Win Xp :?: .
Mam nadzieje źe zainstalowałeś drivery AGP.
Czy problem występuje na orginalnych grach, czy na kopiach bezpieczeństwa :?: .
Sprawdzałeś czy Twoje gry chodzą u kolegów na Win Xp :?: .
To jest taki problem. Włączam grę która się włącza na sekunde widać tylko czarny ekran i po chwili minimalizuje sie do paska. Zaktualizowałem sterowniki i nic dalej to samo co mam robić????
Aparat :
Thx za podanie inforamcji dotyczących config`u.
Kolejna prośba to podanie obiawów które masz podczas grania tzn. gry się nie uruchamiają, następuje zawieszenie, cięcie czy pojawiają się błędy :?: .
Spróbuj zaktualizować sterowniki do Twojej konfiguracji.
Jeśli wejdziesz juź do ustawień graficznych spróbuj ustawić parametry mniejsze niź standartowe i obserwować zachowanie.
Thx za podanie inforamcji dotyczących config`u.
Kolejna prośba to podanie obiawów które masz podczas grania tzn. gry się nie uruchamiają, następuje zawieszenie, cięcie czy pojawiają się błędy :?: .
Spróbuj zaktualizować sterowniki do Twojej konfiguracji.
Jeśli wejdziesz juź do ustawień graficznych spróbuj ustawić parametry mniejsze niź standartowe i obserwować zachowanie.
Zgodzę się z Tobą w kwestii crack'ów ale co do patch'y to trochę nie masz racji. :D
Ano pomogl i we wlasciwy sposob. Sugerujac zakup.
Skoro mlynek ukradl ta gre, to niech nie liczy na pomoc w kwestii crackow czy innych patchy na tym forum.
Skoro mlynek ukradl ta gre, to niech nie liczy na pomoc w kwestii crackow czy innych patchy na tym forum.
Rebe: No to mu pomogłeś :D
mlynek: Moźe crack walnięty, poszukaj innego. Moźe zainstalowałeś jakiegoś patch'a? Do kaźdego patch'a musi być inny crack.
Jeśli masz dodatek to spróbuj zainstalować (mnie kiedyś ruszył na XP dopiero z dodatkiem a sam się wieszał przy wczytywaniu obszaru).
Spróbuj teź starsze stery do grafy.
mlynek: Moźe crack walnięty, poszukaj innego. Moźe zainstalowałeś jakiegoś patch'a? Do kaźdego patch'a musi być inny crack.
Jeśli masz dodatek to spróbuj zainstalować (mnie kiedyś ruszył na XP dopiero z dodatkiem a sam się wieszał przy wczytywaniu obszaru).
Spróbuj teź starsze stery do grafy.
mlynek:Mam podobny problem. Otóz Diablo II pod Win98 chodziło bez problemu a pod XP cały czas źąda oryginalnej płyty CD mimo, źe zgrałem crack–a. A moźe pod XP trzeba wgrać innego crack–a? Jeśli znacie rozwiązanie tego problemu lub znacie adresy stronek, gdzie to opisują, byłbym wdzieczny za wszystko.
Ciekawe. U mnie chodzi bez crack'a. Moźe dlatego, źe to oryginał? :twisted:
Mam podobny problem. Otóz Diablo II pod Win98 chodziło bez problemu a pod XP cały czas źąda oryginalnej płyty CD mimo, źe zgrałem crack–a. A moźe pod XP trzeba wgrać innego crack–a? Jeśli znacie rozwiązanie tego problemu lub znacie adresy stronek, gdzie to opisują, byłbym wdzieczny za wszystko.
Sterowniki 53.03 Dx 9.0b a nie działają takie jak Nfs Underground Gta 3 Colin 3 Sims i wiele innych i co gorsza nowych gier
––––––––––––
Przenosze do dzialu : GRY. brtx
––––––––––––
Przenosze do dzialu : GRY. brtx
Jakie sterowniki, który DX i oczywiście – które gry?
To wyźej to moja konfiguracja :PPPPPPPP
Moja konfiguracj aAmd Athlon xp 2000+ Gf4 Mx 440 64mb, 256 ram,płyta Soltek Kt–400c
Rebe:
Moźe gdybyśmy poznali konfigurację i tytuły byłobyłatwiej coś doradzić?
Podaj to o co prosił Cię Rebe.
Próbowałem trybu zgodności i nic :( Dalej to samo włącza się i za sekunde wyłącza. Nie wiem co dalej :(
Strona 1 / 1