Nie działa słownik Collinsa pod XP!!!!
co mam zrobić aby zadziałał mi pod Xp słownik ang–pol Collinsa , poniewaź nawet jak biorę źeby uruchomił go w trybie zgodności z 95/98 czyli tak jak powinien dzialac , to i tak nic nie dziala! zupelnie nic sie nie pojawia! poradzcie cos.. OLIWKA :cry:
Odpowiedzi: 8
nie no ja instalowalem ten slownik na XP i wszystko cacy dzialao. moze pomoze reinstalacja
bmalz:a przypadkiem cracka nie trzeba skopiowac :D
Nie wiem czy istnieje jakiś crack rozwiązujący ten problem. W necie nic nie znalazłem. Nr seryjny natomiast wpisany w czasie instalacji.
a przypadkiem cracka nie trzeba skopiowac :D
bmalz:niemozliwe zeby nie bylo zadnego komunikatu. sprawdz w dzinniku zdarzen.
Na pulpicie nic się nie wyświetla. Sprawdzałem w dzienniku błędów aplikacji i systemu ale źadnych wpisów w okolicy czasu prób uruchomienia programu. Ot zagadka :?:
niemozliwe zeby nie bylo zadnego komunikatu. sprawdz w dzinniku zdarzen.
Witam, mam podobny problem.
Słownik kupiony parę lat temu. Działa bez problemu pod 98. W XP + SP2 po instalacji na jedynym koncie z uprawnieniami administratora słownik się nie uruchamia, po kliknięciu ikony nie dzieje się nic. Uruchomienie w trybie zgodności z 98 nie pomaga. Co dziwne dołączony do słownika tester moźna uruchomić, samego słownika nie. Otrzymane info z YDP w niczym mi nie pomogło. Za wszelkie wskazówki z góry dziękuję i pozdrawiam.
Słownik kupiony parę lat temu. Działa bez problemu pod 98. W XP + SP2 po instalacji na jedynym koncie z uprawnieniami administratora słownik się nie uruchamia, po kliknięciu ikony nie dzieje się nic. Uruchomienie w trybie zgodności z 98 nie pomaga. Co dziwne dołączony do słownika tester moźna uruchomić, samego słownika nie. Otrzymane info z YDP w niczym mi nie pomogło. Za wszelkie wskazówki z góry dziękuję i pozdrawiam.
A jaką masz wersję tego słownika? Ja mam Collinsa z 1997r. i mi śmiga pod XP, nawet bez trybu zgodności.
1)windowsupdate.com :arrow: stad sciagnij poprawki dot. zgodnosci
2)jak to nie zadziala sproboj poszukac poprawek do slownika google.com lub (jesli taka jest) na stronie collins'a
pozdroofki
2)jak to nie zadziala sproboj poszukac poprawek do slownika google.com lub (jesli taka jest) na stronie collins'a
pozdroofki
Strona 1 / 1