nie dziala outlook 2002
wyskakuje mi blad ze nie mam intrenet explorera 4.1 i jakies tam blabla bla nie wiem bo nie po polsku . i outlook sie nie otwiera
Odpowiedzi: 13
EL NINO:Ee tam nie da sie. Wszystko sie da, ale najprawdopodobnie po restarcie.
Zostaw te biblioteki w spokoju i zechciej sprawdzic co to za wersja tego MSDART.DLL
Nastepnie odszukaj ja na plycie instalacyjnej i jesli bedzie w nowszej wersji, zamien. Jesli nie, poszukaj w necie.
wielkie dzieki zainstalowalem ze strony microsoftu juz jest ok
dzieki wielki
To biblioteka systemowa a nie MS Office i powinienes ja znalezc na plycie XP. Poszukaj 2.71.9031.4
EL NINO:Ee tam nie da sie. Wszystko sie da, ale najprawdopodobnie po restarcie.
Zostaw te biblioteki w spokoju i zechciej sprawdzic co to za wersja tego MSDART.DLL
Nastepnie odszukaj ja na plycie instalacyjnej i jesli bedzie w nowszej wersji, zamien. Jesli nie, poszukaj w necie.
mam outlook 2003 i na plycie nic takiego nie mam a w necie nie wiem gdzie mam szukac wersja ktora posiadam to 2.71.9030.0 ale nie wiem czy o to chodzi
Ee tam nie da sie. Wszystko sie da, ale najprawdopodobnie po restarcie.
i teraz mam dwie biblioteki msdart i msdart32 i obu nie moge zmienic nazw znajduja sie ine w windows/system32
EL NINO:Zmien jej nazwe na msdart32.dllgacek777:nie moze odnalezc biblioteki msdart.dll
zmienilem ale dalej mam ten sam blad a teraz nie moge zmienic nazwy z msdart32.dll na msdart.dll
Zmien jej nazwe na msdart32.dllgacek777:nie moze odnalezc biblioteki msdart.dll
marcel25:Przeinstaluj Outlooka
przeinstalowalem i jak pierwszy raz uruchamiam to jest ok ale za drugim wyskakuje to samo te biblioteki msdart.dll a jest ona potrzebna do otwarcia procedury getIUMS
Przeinstaluj Outlooka
gacek777:marcel25:To zainstaluj nową wersję IE 6.0
zainstalowalem i nie pomoglo
oki teraz moge go wlaczyc ale wyskakuje mio blad ze nie moze odnalezc biblioteki msdart.dll znalazlem ta biblioteke w windows/win32
comam zrobic
marcel25:To zainstaluj nową wersję IE 6.0
zainstalowalem i nie pomoglo
marcel25:To zainstaluj nową wersję IE 6.0
dzieje mi sie tak odkad dalem napraw z cd xp
a outlooka juz przeinstalowalem
To zainstaluj nową wersję IE 6.0