Nie działa mi GG. Pomóźcie.
Witam
Mam taki problem: nie bylo mnie parę dni(w międzyczasie kompa uźywała siostra) i po powrocie przestalo mi dzialac Gadu–gadu. Poprostu wogóle się nie uruchamia. Wyskakuje komunikat: "Wystąpił problem z aplikacją gg.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty."
Usuwałem juz gg, instalowalem róźne wersje, uzyłem przywracania systemu i nic. Czy jest jakiś sposób aby to wreszcie chodzilo bez ponownej instalacji calego systemu?
czekam na jakąś pomoc
pozdrawiam
Dawid
Mam taki problem: nie bylo mnie parę dni(w międzyczasie kompa uźywała siostra) i po powrocie przestalo mi dzialac Gadu–gadu. Poprostu wogóle się nie uruchamia. Wyskakuje komunikat: "Wystąpił problem z aplikacją gg.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty."
Usuwałem juz gg, instalowalem róźne wersje, uzyłem przywracania systemu i nic. Czy jest jakiś sposób aby to wreszcie chodzilo bez ponownej instalacji calego systemu?
czekam na jakąś pomoc
pozdrawiam
Dawid
Odpowiedzi: 4
mettal:Prawy klik na gg.exe > wlasciwosci > zgodnosc >uruchom ten program w trybie zgodnosci, z win 98 lub 95np. Sproboj tego,, moze cos da.
A probowales w ogole tego ?
ja mam podobny problem, i nie wiem co z tym zrobić, wcześniej wszystko działało
wyskakuje mi błąd:
gg.exe – Błąd aplikacji
Aplikacja nie została właściwie zainicowana (0xc0000034).Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikacje
HEPL MI
wyskakuje mi błąd:
gg.exe – Błąd aplikacji
Aplikacja nie została właściwie zainicowana (0xc0000034).Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikacje
HEPL MI
pomogło.
dzięki wielkie:)
dzięki wielkie:)
Prawy klik na gg.exe > wlasciwosci > zgodnosc >uruchom ten program w trybie zgodnosci, z win 98 lub 95np. Sproboj tego,, moze cos da.
Strona 1 / 1