Nie dochodzenie wiadomości w GG
Szukalem na forum ale nie znalazlem. Wiec pisze.
CZesto mi sie zdarza ze piszac do niedostepnych ludków posty nie dohodzą ma wersje gg 6.1 na 6.xxx tez tak bylo. Co jest winnne ?
CZesto mi sie zdarza ze piszac do niedostepnych ludków posty nie dohodzą ma wersje gg 6.1 na 6.xxx tez tak bylo. Co jest winnne ?
Odpowiedzi: 8
zainstaluj konnekta....
Aha. Sory myślałem, źe to odpowiedź do tego mojego problemu z tymi niedochącymi wiadomościami.
P.S. Wyszło nowe gg 3d :)
P.S. Wyszło nowe gg 3d :)
miniq:P.S. Wiecie czy stara wersja GG 3D byłą nakładką czy osobnym programem, ktory wykorzystawal gg. Otwierał sie z tego samego exe czy z roznych ??
brtx:Swego czasu byl osobny program.
Pozniej nadciagnelo GG5.0 i przestal takowym byc :)
Robisz z siebie głupka czy po prosty tak masz ??:P
Nie da sie tego jakoś ręcznie tego naprawic ??
P.S. Wiecie czy stara wersja GG 3D byłą nakładką czy osobnym programem, ktory wykorzystawal gg. Otwierał sie z tego samego exe czy z roznych ?? :P
P.S. Wiecie czy stara wersja GG 3D byłą nakładką czy osobnym programem, ktory wykorzystawal gg. Otwierał sie z tego samego exe czy z roznych ?? :P
Swego czasu byl osobny program.
A sprawdziles co jest w tym topicu ?? GDybyś wszedł w tn link co podał ten user wodpowiedzi do autora to byś sie skapnal ze to nie jest to na czym polega moj problem... Tylko pisze tam o tym źe firma GG zatrzymala duzo wiadomosci w okresie swiat...
Gadu–Gadu.. błąd w programie :?
Strona 1 / 1