Nie chciane pliki

Czy moge usunac te pliki zamieszczam screna sa to pliki po update windowsa i znajduja sie w katalogu windows.Gdzies czytalem ze mozna usunac pliki z takim
znakiem $ ale nie jestem pewien.Pozdrawiam

Odpowiedzi: 9

THX Gagman za info, niebyłem pewniem, teraz wszystko jasne.
McScr@by
Dodano
06.05.2004 21:08:05
mcscr@by:
Tak sobie myślę i się zastanawiam czy owe usunięcie wpisów nie będzie miało wpływu na identyfikacje poprawek, które zostały juź zainstalowane na WU czy za pomocą takiego softu jak AIDA32/EVEREST.

Na identyfikację zainstalowanych poprawek przez WU, usunięcie tych plików nie ma źadnego znaczenia (WU działa i identyfikuje poprawnie – nie pokazuje po raz kolejny koniecznosci ich zainstalowania). A i wpisy z dodaj/usuń moźna z poziomu tegoź dodaj/usuń bez programów trzecich usunąć :wink:

Update:
Ja te wszystkie pliki w cholerę wyrzucam...
Gagman
Dodano
06.05.2004 20:32:05
Dzieki za podpowiedzi zastosuje sie do rad i zostawie jednak te pliki a niech tam sobie leza jesc nie wolaja.Pozdrawiam
Stylowy
Dodano
06.05.2004 20:05:11
Nie wiem jak przez Aidę itp.,ale przez systeminfo z wiersza polecenia nie ma źadnego.
Sam te pliki wywalam, a potem tylko czyszczę dodaj/usuń natomiast informacja o poprawkach – istotna głownie dla WU chyba, bo sam aź taki ciekawski nie jestem pozostaje w systemie.
Rebe
Dodano
06.05.2004 15:41:03
Rebe:
Dlatego po takim usunięciu powinieneś równieź wyczyścić zbedne wpisy z dodaj/usuń – jakim regcelenerem czy czymś podobnym.
Wpisy te bowiem nie bedą juź niczemu słuźyć.

Tak sobie myślę i się zastanawiam czy owe usunięcie wpisów nie będzie miało wpływu na identyfikacje poprawek, które zostały juź zainstalowane na WU czy za pomocą takiego softu jak AIDA32/EVEREST.
McScr@by
Dodano
06.05.2004 15:37:35
A po co ? Potem bedzieszm iał problem ze scieźkami do odinstalowania.
Inna sprawa, źe skoro system działa to znaczy, źe te paliety "uninst" moźna spokojnie wyrzucić.
Rebe
Dodano
06.05.2004 14:45:43
Dobrze nie bede ich usuwal ale czy moge je wpakowac do jednego foldera coby nie bylo ich tak wiele.Pozdrawiam i dziekuje za szybka odpowiedz.
Stylowy
Dodano
06.05.2004 14:34:02
mcscr@by:
Moźesz, ale gdy je usuniesz stracisz moźliwość odinstalowania poprawek z Dodaj/usuń programy.

Dlatego po takim usunięciu powinieneś ównieź wyczyścić zbedne wpisy z dodaj/usuń – jakim regcelenerem czy czymś podobnym.
Wpisy te bowiem nie bedą juź niczemu słuźyć.
Rebe
Dodano
06.05.2004 09:27:48
Moźesz, ale gdy je usuniesz stracisz moźliwość odinstalowania poprawek z Dodaj/usuń programy.
McScr@by
Dodano
06.05.2004 00:32:27
Stylowy
Dodano:
05.05.2004 23:11:42
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1