Nie chce zapamietac hasła i uźytkownika
Witam.
Mam problem z poprawnym dzialaniem Neostrady.
Wszystko zainstalowalem wedle instrukcji (jednak bez programu TPSA),wpisze haslo i nazwe uzytkownika , zaznaczam aby zapamietal. Nastepnie po zresetowniu kompa te pola sa juz puste co jest? Mama W XP. Zainstlowalem takze program do łączenia sie (załączony ze sterownikami modemu)Alcatel Speedtouch Connection , tam jest troszke lepiej bo chociaz pamieta uzytkownika , haslo oczywiscie musze wpisac, ale w tyma samym czasie pojawia sie tez zwykla ramka polaczenia dial–up – pusta :(
Mam problem z poprawnym dzialaniem Neostrady.
Wszystko zainstalowalem wedle instrukcji (jednak bez programu TPSA),wpisze haslo i nazwe uzytkownika , zaznaczam aby zapamietal. Nastepnie po zresetowniu kompa te pola sa juz puste co jest? Mama W XP. Zainstlowalem takze program do łączenia sie (załączony ze sterownikami modemu)Alcatel Speedtouch Connection , tam jest troszke lepiej bo chociaz pamieta uzytkownika , haslo oczywiscie musze wpisac, ale w tyma samym czasie pojawia sie tez zwykla ramka polaczenia dial–up – pusta :(
Odpowiedzi: 11
Niestety nadal nic nie dziala, wpisalem dobrze bo sprawdzalem to milon razy, i nic, moze powinienem wywalic i zainstalowac jeszcze raz IE? :?
Jesli dodales w prawidlowym miejscu (czyli po prawej stronie) wpis DisableSavePassword i nadales mu wartosc 0 a dalej nie dziala, to w takim razie zmien mu wartosc na jeden, zrestartuj komputer, zmien ponownie na 0 i znow restart.
Probowales wpisywac zarowno w podkluczach ControlSet01 i ControlSet02 ?
Probowales wpisywac zarowno w podkluczach ControlSet01 i ControlSet02 ?
eeeeeeeetam nie dziala , juz trace cierpliwosc, :cry:
No i w koncu poradziles sobie z tym wpisem ? Dziala ? Te ustawienia do ktorych podajesz link, sa zwiazane z zapamietywaniem hasel w IE.
Przez chwile zapamietal haslo – w biosie wlaczylem funkcje zaladuj oryginalne ustawienia plyty i haslo bylo , ale niestey system wolniej mi dziala (gry!!) nie wiem co moze byc za to odpowiedzialne (jesli to wogule ten bios)
Wpisalem to jako REG_DWORD i nic , próbowalem tez tego http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=8831 :cry:
Moze mam zrobic nowy wpis o nazwie DisableSavePassword?? Ale jako klucz czy moze ktoras z wartosci i gdzie wpisac to 0??
Ale po prawej u mnie nie ma takiego wpisu DisableSavePassword :?:
Sorry ze Ci robie kłopot ale bardzo mi na tym zaleźy bo strasznie mnie jusz denerwuje to ciagle wpisywanie hasla. Po prawej sa tylko te wpisy (o takich nazwch) jakie wymienilem wyzej.
Sorry ze Ci robie kłopot ale bardzo mi na tym zaleźy bo strasznie mnie jusz denerwuje to ciagle wpisywanie hasla. Po prawej sa tylko te wpisy (o takich nazwch) jakie wymienilem wyzej.
Nie wiem w ktorym "set" masz wpisac. Sproboj raz w jednym raz w drugim. A wpisujesz "DisableSavePassword" w prawe okno klikajac prawym myszy i przypisujesz mu wartosc 0.
No tak ale ja mam ControlSet01 i ControlSet02 a w nich RasMan ale nie wiem co dalej , wyswietlaja mi sie po prawej stronie w oknie jakies pliki czy cos
Nazwa
(DOmyślna)
CustomDLL
IpOutHighWater...
IpOutLowWater...
Medias
ServiceDll
I gdzie mam to wpisac??
Nazwa
(DOmyślna)
CustomDLL
IpOutHighWater...