nie chce mi dzialac tweak xp !
tweak xp ma wiele ciekawych dodadkowych funkcji wiec go zainstalowalem. zainstalowalem najnowsza 4. No i chce uruchomic i pojawia sie komunikat tyaki jaki jest zwykle w windowsie xp jak cos nie dziala jak trzeba, i sa odpowiedzi wyslij raport o bledach i nie wysylaj. Co mam zrobic by mi dzialal????? bardzo prosze o to was byscie mi pomogli bo w nim jest jedna taka fajna funkcja którą che miec !!! Czekam na wasze odpowiedzi, i z gory dziekuje.
Odpowiedzi: 3
EL NINO:Jesli masz taki ogromny problem, ze juz nie umiesz zatytulowac swojego problemu po ludzku, to moze dzwon na 999 albo 111?max17 w temacie:pppoommmmmmmmmmmoooocccccyyy!!!
...
P.S. Najchetniej usunalbym temat z takim tytulem.
1.Nazwę tematu juz zmienilem.
2.Poradzilem sobie jakos sam nawet o tym nie wiedzac.
zainstalowalem go jeszcze raz i zrobilrm restart windows i teraz chodzi jak trzeba. Wiec zamykam temacik.
Jesli masz taki ogromny problem, ze juz nie umiesz zatytulowac swojego problemu po ludzku, to moze dzwon na 999 albo 111?max17 w temacie:pppoommmmmmmmmmmoooocccccyyy!!!
Przeinstalowac probowales ?
P.S. Najchetniej usunalbym temat z takim tytulem.
Moim zdaniem masz 2 opcje...
1. prawy klik na ikonke do odpalania progsu i tam włączyc Tryb Zgodnosći ( tak sie robi w gG jak wyskakują błędy i nie chce sie włączyc)
2. Zainstalowanie Service Pack'ów (przynajmniej 1a) !!
1. prawy klik na ikonke do odpalania progsu i tam włączyc Tryb Zgodnosći ( tak sie robi w gG jak wyskakują błędy i nie chce sie włączyc)
2. Zainstalowanie Service Pack'ów (przynajmniej 1a) !!
Strona 1 / 1