NIe bardzo ni się podoba SP1
wiecie co? SP1 moim zdaniem nie jest do końca dopracowany(zresztą jak wszystko Microsoftu).Czy moźe ktoś wie kiedy będzie SP2– bo juź się nie mogę doczekać na SP3!!!!!!!!!!!!!!HAHAHAHAHA! :D :D :D
Odpowiedzi: 20
Q328970: Poprawka zbiorcza dla programu Internet Explorer 6 SP 1 z listopada 2002
Czy to masz na myśli pisząc o poprawce do SP1 :?:
Q328970: Poprawka zbiorcza dla programu Internet Explorer 6 SP 1 z listopada 2002
Poprawka do SP1 jest dostępna ze skaningu automatycznego opcji "Bądz na bieźąco...." w Pomocy i obsłudze technicznej" sys WXP.
Podaj link przyjacielu!! :) Lub teź stronkę na której moźna go znaleźć.
Panowie,ściągnijcie poprawkę do SP1.Będzie OKI.
No wiesz Leopod czasami efekt SP1 jest pozytywny a czasami (zazwyczaj) się chszani. Ja na w2k miałem juź po installce wgranego sp1 i chodził the best :D
Ale nie kaźdemu kompowi to wychodzi na zdrowie :)
Ale nie kaźdemu kompowi to wychodzi na zdrowie :)
Caminante:Ciekawe, źe mnie po instalacji SP1 nic się nie chrzani wszystko biega normalnie i nie ma zadnych problemów... Moja rada: poszukać przyczyny błędnej pracy systemu w konfiguracji i we własnej niewiedzy, a nie zwalać wszystkiego Na MS i Billa G. A juź zajeb... są ci narzekacze, którzy utyskują na problemy z aktywacją pirackiej wersji WinXP oczywiście całą winą obciąźając szajs z Redmond i znów Billa G. Moźna boki zrywać!
Pozdrówka
W pełni cię popieram. Ja po instalacji SP zuwaźyłem wzrost stabilności i wydajności.
Jest juź dostępna poprawka do SP1.Polecam ją wszystkim,którzy mają juź SP1 i narzekają.... 8)
No najpierw trzeba poszukać w samym sysie problemu, jak zawiedzie to łatki pojedyńczo instalowane z 1 dniowym odsępem ( jeźeli po instalce łatki coś się zgruchoci to ją odinstaluj) , w razie konieczności SP1, reinstall windy jeźeli wszystko zawiedzie :?
No najpierw trzeba poszukać w samym sysie problemu, jak zawiedzie to łatki pojedyńczo instalowane z 1 dniowym odsępem ( jeźeli po instalce łatki coś się zgruchoci to ją odinstaluj) , w razie konieczności SP1, reinstall windy jeźeli wszystko zawiedzie :?
Ciekawe, źe mnie po instalacji SP1 nic się nie chrzani wszystko biega normalnie i nie ma zadnych problemów... Moja rada: poszukać przyczyny błędnej pracy systemu w konfiguracji i we własnej niewiedzy, a nie zwalać wszystkiego Na MS i Billa G. A juź zajeb... są ci narzekacze, którzy utyskują na problemy z aktywacją pirackiej wersji WinXP oczywiście całą winą obciąźając szajs z Redmond i znów Billa G. Moźna boki zrywać!
Pozdrówka
Pozdrówka
lepsze nie będzie, tylko nowsze, droźsze, gorsze i nowy shit microshajsu :)
Ja juz sobie dawno dales spokoj z SP1 bo sie naczytalem o problemach z nim zwiazanych... chyba trzeba jeszcze poczekac na cos lepszego...
Gdy czasami coś się nie dogra z SP1[ lub inną cholerą ], moźna poszukać poprawek pod adresem: http://www.microsoft.com/downloads/search.asp?LangID=38&LangDIR=PL
Konkretnie wpisujesz cel poszukiwania.
Gdy czasami coś się nie dogra z SP1[ lub inną cholerą ], moźna poszukać poprawek pod adresem: http://www.microsoft.com/downloads/search.asp?LangID=38&LangDIR=PL
O co chodzi z ta poprawka krytyczna, bo tez mam problemy z przelaczaniem tozsamosci ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pikuś,jest poprawka krytyczna do OE.
Ja miałem cuda niewidy z OE,włącznie z restartami przy kaźdym wejściu do OEx. 8)
Pomogło mi jw. :D
Ja miałem cuda niewidy z OE,włącznie z restartami przy kaźdym wejściu do OEx. 8)
Pomogło mi jw. :D
Dzięki raja! Teź tak robię ale nie sądzisz źe to chamstwo ze strony Microsoftu źe wypuszcza chłam!? Kiedy oni wypuszczą coś co nie będzie wymagało poprawek?
Pikuś jest rozwiązanie albo wywalasz SP1 i masz przechodzenie z toźsamości jednej na drugą jak dawniej,albo masz zainstalowany SP1 i źeby zmienić toźsamość zamykasz OE i po uruchomieniu ponownym Outlooka wybierasz nową toźsamość.Mnie to teź zaskoczyło po zainstalowaniu SP1 ale robię jak opisałem i juź się przyzwyczaiłem.
A jeśli to ma być jedna z niedogodności SP1 to myślę ze malutka i błacha :lol:
pozdro
A jeśli to ma być jedna z niedogodności SP1 to myślę ze malutka i błacha :lol:
pozdro