Niby OK ale...

Service Pack 1a zainstalowany bez problemów metodą podaną przez BE3TON–a (na razie źadnych widocznych róźnic). Co więcej mogłem zrobić zdalną aktualizację, a to był chyba błąd. Pewnie mają moje wszystkie dane, czy ktoś miał w zwiazku z tym jakieś problemy, czy w tym kraju juź pukają do drzwi. A moźe olać gości i wogóle się nie przejmować i uaktualniać sobie XP.

Odpowiedzi: 5

Nie ma sie co lamac jak daja aktualizowac to trzeba kozystac.A tak wogole to moim zdaniem oni to maja w dupie ze na piratach robia aktualki.(Dlatego pozwalaja bo Bill sie boji ze mu piraci chate spala :D )
ader2
Dodano
16.04.2003 16:10:27
Skoro piszecie to wiecie. Znaczy zelwam wszystko i aktualizuje dalej. Dzięki.
kozakz
Dodano
16.04.2003 12:33:15
kozakz:
Service Pack 1a zainstalowany bez problemów metodą podaną przez BE3TON–a (na razie źadnych widocznych róźnic). Co więcej mogłem zrobić zdalną aktualizację, a to był chyba błąd. Pewnie mają moje wszystkie dane, czy ktoś miał w zwiazku z tym jakieś problemy, czy w tym kraju juź pukają do drzwi. A moźe olać gości i wogóle się nie przejmować i uaktualniać sobie XP.

nie przejmowac sie .....na razie .... polskie prawo jeszcze jest nie do konca dopracowane jezeli chodzi o oprogramowanie i inne badziewia , ale kto wie ........:D
B3T0N
Dodano
15.04.2003 23:59:22
Nie wiem o co ci chodzi. Ja uaktualniam i mam wszystko w dupie i do dzisiaj źadni panowie sie u mnie nie stawili :D
BioComp
Dodano
15.04.2003 16:45:33
Nie wiem o co ci chodzi. Ja uaktualniam i mam wszystko w dupie i do dzisiaj źadni panowie sie u mnie nie stawili :D
BioComp
Dodano
15.04.2003 16:45:33
kozakz
Dodano:
15.04.2003 15:37:19
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1