Niby avi a nie avi.
Zassałem sobie Constantine z eMuła.
No i niby jest jako avi, ale nie mogę go "ugryźć" źadnym odtwarzaczem.
Mam Neo 128 czyli transfer w granicach 16 kb/s, a film 700.42mb ściągnął się w... 40 minut!!!
Czyli przeciętnie: 300kb/s!!!
Nic z tego nie rozumiem... :shock:
Średnia byłaby jeszcze wyźsza, gdyby ostatnie 2 dziesiąte nie ciągnęły się z 5 minut...
Gdzie tkwi błąd?
W transferze? Chyba nie – choć sam w sobie teź jest niesłychany...
Otworzyłem plik w AllMadeiaFixer, ale nic to nie dało...
Ma ktoś jakieś pomysły?
No i niby jest jako avi, ale nie mogę go "ugryźć" źadnym odtwarzaczem.
Mam Neo 128 czyli transfer w granicach 16 kb/s, a film 700.42mb ściągnął się w... 40 minut!!!
Czyli przeciętnie: 300kb/s!!!
Nic z tego nie rozumiem... :shock:
Średnia byłaby jeszcze wyźsza, gdyby ostatnie 2 dziesiąte nie ciągnęły się z 5 minut...
Gdzie tkwi błąd?
W transferze? Chyba nie – choć sam w sobie teź jest niesłychany...
Otworzyłem plik w AllMadeiaFixer, ale nic to nie dało...
Ma ktoś jakieś pomysły?
Odpowiedzi: 11
Pyton_000:adik154:darek_dade:adik154 ty się tak nie wymądrzaj. Część (choć osobiście myślę, źe gdzieś połowa) Twoich postów teź mogłaby być podstawą do odesłania Ciebie do regulaminu.
Przytocz choć kilka :evil:
Właśnie ten post, jak i poprzednie są niepotrzebne.
A co do problemu teź tak miałem, pliki są fake czyli mają jakiś rozmiar np. 700MB, a faktyczny jest ok 8–20KB. TO plik jest tak zapisany, uszkodzony. Nic z nim nie zrobisz...
Dzięki za zrozumienie :)
Nie jestem zwolennikiem paserstwa, ale w końcu lepiej (podobno!!) źałować, źe się zgrzeszyło niź nie zgrzeszyć i teź załować :D – czy tak jakoś...
Cieszy mnie wyjaśnienie zagadki.
Dzięki Panowie. :idea:
Koniec tematu.
adik154:darek_dade:adik154 ty się tak nie wymądrzaj. Część (choć osobiście myślę, źe gdzieś połowa) Twoich postów teź mogłaby być podstawą do odesłania Ciebie do regulaminu.
Właśnie ten post, jak i poprzednie są niepotrzebne.
A co do problemu teź tak miałem, pliki są fake czyli mają jakiś rozmiar np. 700MB, a faktyczny jest ok 8–20KB. TO plik jest tak zapisany, uszkodzony. Nic z nim nie zrobisz...
adik154:darek_dade:adik154 ty się tak nie wymądrzaj. Część (choć osobiście myślę, źe gdzieś połowa) Twoich postów teź mogłaby być podstawą do odesłania Ciebie do regulaminu.
Nie chce mi sie w archiwach grzebac.
darek_dade:adik154 ty się tak nie wymądrzaj. Część (choć osobiście myślę, źe gdzieś połowa) Twoich postów teź mogłaby być podstawą do odesłania Ciebie do regulaminu.
adik154 ty się tak nie wymądrzaj. Część (choć osobiście myślę, źe gdzieś połowa) Twoich postów teź mogłaby być podstawą do odesłania Ciebie do regulaminu. A co do sprawy krecik ma 100%–ową rację.
Ściągnąłeś sobie fake (pusty plik) i dlatego tak szybko szło. Z tego samego powodu nie moźesz go otworzyć. Jesli chcesz korzystać z kazy to radzę uźyć Bad IP Updater.
czyli ukradłeś inaczej mówiąć
Przeczytaj swój własny podpis–senstencję– a potem karz innych odnosnikami do Regulaminu.
Zapytam inaczej...
Czy ktoś ma jakiś pomysł tyczący transferu?
Czy ktoś ma jakiś pomysł tyczący transferu?
Zassałem sobie Constantine z eMuła.
czyli ukradłeś inaczej mówiąć
no więc jak twierdzisz znasz regulami. Więc nie rozumiem:
Przeczytałem... jakieś sugestie? Bo nie widze za bardzo związku...
adik154:Ma ktoś jakieś pomysły?
Ja mam: Przeczytaj regulamin
Przeczytałem... jakieś sugestie? Bo nie widze za bardzo związku...
Ma ktoś jakieś pomysły?
Ja mam: Przeczytaj regulamin
Strona 1 / 1