nfsu2 spolszczenie
ma ktoś moźe spolszczenie do nfsu2??
Odpowiedzi: 20
no miałeś rację :twisted: a tak nawiasem to na albański chyba teź moźna zmienic :D
A nie mowilem, ze trzeba zmienic jezyk :P
IMO znalazłem rozwiązanie na zmiane języku w moim przypadku chciałem zmienić język z hiszpańskiego na angielski no to znalazłem 2 pliki w katalogu LANGUAGES – english.bin i spanish.bin i poprostu zmieniłem nazwy czyli english.bin = spanish.bin, a
spanish.bin = english.bin nibu takie proste co nie?? :P :D :twisted:
spanish.bin = english.bin nibu takie proste co nie?? :P :D :twisted:
IMO watpie aby dalo rade sie to wykonacterminator:nie no tak na powaznie ja chcę zmienic na angielski tylko niewiem jak
nie no tak na powaznie ja chcę zmienic na angielski tylko niewiem jak
Zdecydujta sie na jaki. Na tesciowa czy albański :?: :mrgreen:terminator:mam pytanie .... jak sie zmienia język w nfsu2???
mam pytanie .... jak sie zmienia język w nfsu2???
Seeker:Rebe:bmalz:A probowales zmieniac jezyk :?:
:shock: Na teściową ? :mrgreen:
A tak moźna ? :roll: :wink:
a pewno źe moźna teraz są takie "zteściowienia" odpowiedniki spolszczeń :mrgreen:
aligator:terminator:tylko ze ja mam wersje hiszpańską :twisted:
A to po hiszpańsku "Brummmm,brrrruuuuum" albo "pffffffffffff" to jest inaczej :?: :lol:
No pewno , juź Ci się pomieszało całkiem od tego siedzenia w zoologu :wink: – , po hiszpańsku to moze być tylko
"pffffffffffffffffieeeesta oleeeeeee " :mrgreen: :wink:
– wiem co piszę , bo miałem znajomego hiszpana który tak zawsze robił jak temp na zewnątrz 35 stopni C przekraczała :wink: :lol:
Rebe:bmalz:A probowales zmieniac jezyk :?:
A tak moźna ? :roll: :wink:
bmalz:A probowales zmieniac jezyk :?:
A probowales zmieniac jezyk :?:
bluzgmaster:Zapoznaj go ze swoją teściową :mrgreen:
Nie jestem w posiadaniu tego wynalazku. :mrgreen: :twisted: :mrgreen: :twisted:
Co znaczy ze sie nie da tuningowac ? Przeciez czy po hiszpansku, czy po albansku, jak sie dres kupuje do auta, to sie identycznie mowi/pisze: ADIDAS. Tyle ze na palcach trzeba pokazac ile paskow ma miec :P :P .terminator:no nie ale jak np chcem ztunindowac auto to musze na chybił trafił :twisted: i tak samo w menu
P.S. Szefie, do tej hiszpanki to mu jeszcze tyfusu brakuje :mrgreen: .
terminator:tylko ze ja mam wersje hiszpańską :twisted:
"Nie dość źe złodziej to jeszcze ***" i nie wie co ściąga :mrgreen:
Zapoznaj go ze swoją teściową :mrgreen:theboss78:To w takim razie postaraj sie poznac jakias hiszpanke...
To w takim razie postaraj sie poznac jakias hiszpanke albo hiszpana zeby to przetlumaczyc.
no nie ale jak np chcem ztunindowac auto to musze na chybił trafił :twisted: i tak samo w menu
terminator:tylko ze ja mam wersje hiszpańską :twisted:
A to po hiszpańsku "Brummmm,brrrruuuuum" albo "pffffffffffff" to jest inaczej :?: :lol:
tylko ze ja mam wersje hiszpańską :twisted:
aligator:Bobi_robert:pffffffffffff... :P
Chyba źeś Bobi nie trafił albo przez przypadek do złego baru trafił i się nasłuchałeś :wink:
Chodzę plotki źe taki dźwięk to wydają "inni chłopcy" jak pierdy robią... :wink:
Znaczy się "huuuuuuuu" :?: Tak słyszałem :lol:
Bobi_robert:pffffffffffff... :P
Chyba źeś Bobi nie trafił albo przez przypadek do złego baru trafił i się nasłuchałeś :wink:
Chodzę plotki źe taki dźwięk to wydają "inni chłopcy" jak pierdy robią... :wink: