NFSU2 Mały problemik
Cześć. Mam Undergrunda 2 i podwyźszone detale na maxa i i tak przy włączeniu podtlenku, obraz mi sie nie rozmazuje. Moja karta graficzna to GeForce4 MX 440 with 128mb. Jest jakiś sposób źeby coś z tym zrobić?? Ja chce mieć rozmazujące sie tło .... :cry:
Odpowiedzi: 9
beed:To jest taki efekt specjalnie zrobiony :lol: :lol: :lol:
Zgadzam się :twisted:
Gram na grafice – ATI Radeon 9800 Pro HIS Excalibur 256 MB i wydaje mi się źe te rozmazywanie to właśnie jest efekt a nie wina karty graficznej , przy takich prędkościach nie otrzymasz płynnej grafiki :wink:
halett:Damiaos nie oto chodzi. Efekt rozmazywania jest z zastosowaniem karty oblugujacej DirectX 9.0 lub nowszy, czyli jego karta z serfi GF2 sa przystosowane do DirectX 8.0
To niejest napewno to to źe niemasz tego efektu to jest wina rzeczywiście karty poprostu te mx to kazdy wie co to jest.Tak przy okazji gf 4 ti obsługuje dx 8 i w nfs obsługuje wszystko te rozmazywanie przezroczyste szyby lakier kameleona.Poprostu twaja karta nieobsługuje tych efektów niema to nic wspulnego z tym dx.Fakt ze jeźeli bedziesz miał bylejaką karte z dx 9 to uzyskasz to wszystko nawet jak kupisz jakiegoś najgorszego fx 5200 okrojonego z kazdej strony za 200 zł.Ale sam testowałem ta gierke na gf 4 ti z dx8 i tez wszystko było.
ok czyli Majak juz masz odpowiedź na swoje pytanie. śmigaj do sklepu.
Damiaos nie oto chodzi. Efekt rozmazywania jest z zastosowaniem karty oblugujacej DirectX 9.0 lub nowszy, czyli jego karta z serfi GF2 sa przystosowane do DirectX 8.0
jesli to 128MB to ilosć pamięci RAM to nie wiem jak ci to idzie na full detalach. Nie pamiętam czy u mnie jest ten efekt bo mam taką samą karte grafiki jak ty ale jesli na tych ustawieniach gra ci sie przycina to zmniejsz detale i wtedy spróbuj. Moze to o to chodzi.
Pozdrawiam was serdecznie
Pozdrawiam was serdecznie
Hm. Sprawdz w opcjach gry czy masz wlaczonie rozmazywanie. Zreszta jak ty mozesz grac na full detalach przy takiej karcie?:) Zreszta, niewazne. Btw. nie potrzebujesz full detali zeby byl efekt rozmazywania...
GeForce'y 4 MX mają sprzętowe DirectX 8, a opisywany efekt wymaga DirectX 9.
To jest taki efekt specjalnie zrobiony :lol: :lol: :lol:
Pewnie dlatego ze MX.
Kup leprza grafe jesli chcesz miec rozmazane tlo.
Kup leprza grafe jesli chcesz miec rozmazane tlo.
Strona 1 / 1