NFSU2 i kierownica
Witam mam mały problem z ustawieniem kierownicy w nfsu2. W panelu sterowania we właściwościach kierownicy wszystko działa, natomiast w grze nie moge ustawić kontroli za jej pomoca, działa tylko wibracja i to wszystko.
Sterowniki mam odpowiednie co do windowsa a kierownica to Rumble Racer Advanced MT165.
Z góry dzięki za pomoc.
Sterowniki mam odpowiednie co do windowsa a kierownica to Rumble Racer Advanced MT165.
Z góry dzięki za pomoc.
Odpowiedzi: 14
Chłopaki pomocy. Mam kiere, ale wcielo mi sterowniki. Pilnie potrzebuje sterownikow do kierownicy MT165 prosze o przeslanie mi na miail mikolajdach@yahoo.pl Z gory dzieki
kupilem kierownice firmy Dexxa podlączyłem wszystko zrobilem tak jak trzeba tylko w opcjach gier był jakis problem i moze z tego powodu :/ chcialem zacząc Grac na sam początek W Pro Rally 2001 w prostą gre zeby zobaczec jak dziala :/ lecz tu kicha Kiera nie dziala Pomuzcie mi :( jak nic nie podziala to 140 zł wywalone w Błoto BUU HELLP ME PLEAS!!! :(
Wiec tak – ja mam kierownice Dexxa Stering Wheel DSW4B2X i jak w NFSach przelaczalem Keyboard a Controller to przy ustawieniach zeby ustawic , aby skrecala w prawo , to ona skreca w lewo itp. Przekonfigurowalem na odwrotnie tzn w opcjach controlera w prawo dalem mu skret w lewo , natomiast w lewo dalem mu skret w prawo . Wszystko chodzi jak normalnie kierownica 3G 8)
Ps. Nie ustawialem pedalow , same wyskoczyly tylko ze ze skretami byly jazdy :)
hmmm... no to nie wiem, poszukaj w necie o swojej kierownicy, moze bedą jakies nowe stery. albo ta gra nie obsługuje akurat tej kierownicy. ja mam firmy mediatech "le mans racing" i z tego co słyszałem to ona tez nie działała w nfsu, pojawiły sie nowe stery i teraz jest loozik.
matijas:wybiera sie przyciskami pokazanymi na załączniku
Tak to wiem ale i tak kierownica nie reaguje, nie moge ustawić przycisków i w grze działa tylko wibracja
matijas:miałem to juz dawno zmieniec, ale zapomniałem :evil:
ale nadal nie zminiłes ;p
wybiera sie przyciskami pokazanymi na załączniku
matijas:a wogóle w grze w opcjach wybrałes ze chcesz grac kierownicą :?:
A gdzie to mam zmienić?
matijas:i ustawiłes odpowiednie przyciski w opcjach controls :?: mi tez nie działała bo musiałem sam ustawic jakie przyciski do czego mają słuzyc np. "pedały" (gaz i hamulec) nawet to sam musiałem ustawic :P
No własnie przycsków jakoś nie daje rady ustawić, nic nie reaguje.
miałem to juz dawno zmieniec, ale zapomniałem :evil:
hm... bardzo cieeekawe... ja do tej pory myślałem ze ten Pan nazywa się Albert Einstein no ale widze ze Ty wiesz swoje ! :]matijas:"w trzeciej wojnie światowej będzie uźywana najnowocześniejsza broń a w czwartej będą to kamienie i patyki" – albert ainstein
a wogóle w grze w opcjach wybrałes ze chcesz grac kierownicą :?: i ustawiłes odpowiednie przyciski w opcjach controls :?: mi tez nie działała bo musiałem sam ustawic jakie przyciski do czego mają słuzyc np. "pedały" (gaz i hamulec) nawet to sam musiałem ustawic :P
Skoro tak to spróbuj zainstalować nowego patha, moźe to pomoźe :D
[Nie czyje jak rymuje :D ]
[Nie czyje jak rymuje :D ]
Nfsu2 obsługuje kierownice. Ja mam Trusta i nie ma problemu.
A wogóle ta gra obsługuje kierownice :|
Strona 1 / 1