NFSU – SAMOCHODY JAKIMI JEZDZIMY
Mam pytanko – doszedlem do 33 rundy w NFSU i stoje. Nie wiem o co chodzi w trybie drift. Wczesniej jakos nie mialem z tym problemu, przechodzilem za pierwszym razem, i nie za bardzo wnikałem o co tam chodzi, dopiero teraz zaciąłem sie. Napiszcie o co chodzi i jak moźna rzuccie jakąś poradą. POzdrawiam !!!!
Odpowiedzi: 20
na jedno wychodzi :wink:darek_dade:gieras:Tomekk w 206 zmienilbym tylko spojler, reszta jak na moj gust jest ok.
W civicu maske, bardziej by pasowala pod kolor auta :wink:
darek_dade w twojej bryce nie podobaja mi sie te wynily "enkai", wogole winyle na aucie mi nie pasuja.
enkei nie enkai :D
BTW: no, teraz autko wyglada konkret
Piękniejszego nie da się zrobić !! :d
gieras:Tomekk w 206 zmienilbym tylko spojler, reszta jak na moj gust jest ok.
darek_dade w twojej bryce nie podobaja mi sie te wynily "enkai", wogole winyle na aucie mi nie pasuja.
enkei nie enkai :D
Tomekk w 206 zmienilbym tylko spojler, reszta jak na moj gust jest ok.
Tomekk szczerze mówiąc to twoje wozy nie są najwyźszych lotów. Za duźo w nich kolorów nie pasujących do siebie i wystszałowych bajerów które razem tworzą jakis zlepek wielkich spojlerów zderzaków i nakładek. Np. ta metalowa maska, czy ona tu wogóle pasuje. Według mnie to tak jakby zamiast czerwonego kapturka byłby czarny kapturek
No to pokaźe wam jeszcze moją Honde Civic.
Moźe osiągów nie ma za extra, ale za to jak się prezentuje.
Moźe osiągów nie ma za extra, ale za to jak się prezentuje.
Panowie nie wazne czy 306 czy 206.Wazne, ze Peugot ktory jest jeden w calym NFSU. :)
MaximBoskov:Właśnie PAWEK!!! Jak ty grasz w tego NFSa??? 306 od 206 nie odróźniasz???? Co za amatorszczyzna......
He he...
Hmmm – ja Ci dam w błąd mnie wprowadzać, Nigga 8)
Właśnie PAWEK!!! Jak ty grasz w tego NFSa??? 306 od 206 nie odróźniasz???? Co za amatorszczyzna......
He he...
He he...
moja ukochana hondeczka
Dobry pomysł zamieszczajmy tu swoje samochody i dzielmy się wraźeniami. trzus zmień temat posta, źeby nowego nie zakładać. :D Zara wam są honde S2000 pokarzem oooo zróbmy ranking !!! :D
Pawek:Najlepszym carem do drifta jest PEUGEOT 306!!!
Ten, o którym gadali gliniarze w TAXI 2...
Ma on naped na przednie koła, dlatego łatwiej robi się poślizgi(na 4. i 5. biegu) i lepiej panuje nad samochodem.
Pawek, a spróbuj samochód z napędem na tył np. Supra (mój ulubiony) i "powalcz" z nim.
To jest dopiero frajda.
206 jest fajne, ale za łatwe.
Pawek:Najlepszym carem do drifta jest PEUGEOT 306!!!
nie ma w NFS PEUGOTA 306 tylko jest 206 :D
Problem zazegnany (przynajmniej nazrazie) jestem juz na 45 trasce – WIELKI DZIEKI WSZYSTKIM ZA PORADY Fajnie ze zawsze mozna tu na kogos liczyc POZDRAWIAM
widze ze kazdy ma inne zdanie na temat eba samemu wyczyc bryke i mysle ze kazda sie da to przejsc 8)
Najlepsza do driftu jest honda S2000 i koniec :D
Przy wchodzeniu w zakręt wciśnij Shift. Odpowiednie wyczucie, trochę techniki i nie ma opcji, źebyś nie przeszedł :!:
Najlepszym carem do drifta jest PEUGEOT 306!!!
Ma on naped na przednie koła, dlatego łatwiej robi się poślizgi(na 4. i 5. biegu) i lepiej panuje nad samochodem.
mnie najlepiej w drifcie wymiata sie Imprezką :!:
Jak bedzie zakret staraj sie postawic auto pod jak najwiekszym katem.Jesli beda 2 zakrety to przy tym drugim szybko odbij.Powinno za to byc dosc duzo punktow.