NFSU patch ON–LINE
Jak zainstalować tego pacha źeby grać ONline?
wywala mi się albo jakiś problem z poborem pliku albo źe nie potrzybuje pliku (łatki). z drugiej strony gra nie zawiera zainstalowanego patch'a bo nie działa połączenie ONLINE.
O co chodzi moźe jakiś inny link? A moźe macie plik pach'a??? albo jakiś inny pomysł???
http://www.eagames.com/official/nfs/underground/us/patch.jsp
to jest link z którego staram sie zassac łatkę
wywala mi się albo jakiś problem z poborem pliku albo źe nie potrzybuje pliku (łatki). z drugiej strony gra nie zawiera zainstalowanego patch'a bo nie działa połączenie ONLINE.
O co chodzi moźe jakiś inny link? A moźe macie plik pach'a??? albo jakiś inny pomysł???
Odpowiedzi: 20
patcha moźna zassać z
http://www.speedzone.one.pl/download/index.php?id=nfsu&action=display
miłego grania :D
http://www.speedzone.one.pl/download/index.php?id=nfsu&action=display
miłego grania :D
patcha moźna ściągnąć ze strony EA Gamesf40:patcha moźna ściągnąć ze strony EA Games
Gra w sieci jest wypasiona max
Gdy pszeszedłem całą zaczęła mi się nudzić ale teraz to... :D
daj linka skąd go moźna zassać, bo jak się łącze z gry to *** blada, nic nie moźe pobrać :roll:
patcha moźna ściągnąć ze strony EA Games
i jak ma ktoś wkoncue tego patcha... nie chce skakać po tej szpiegowskiej kazzie. Moźe ktoś podrzuci linka do patcha!
wchodzisz tam gdzie wybierasz warstwe vinylowa, przesowasz kursor na vinyl ktory chcesz zmienic, nastepnie tam jest change color i kliknij w to.Uwaga:vinyl ktory bedziesz chcial zmienic musi migac.
a na którym wyscigu beda wreszcie kolorowe vinyle?? jestem juz po 50 tym i dalej mam tylko biale, jak to sie robi zeby zmienic im kolor??
Bylo juz.Wystarczy poszukac.Polecam ten link.
Jestem na 102 wyscigu ale w wiekszosci jezdze na easy/medium :D
mam pytanie gdzie znajduje sie katalog z saveami :?:
kolega mnie prosil o save ale nie wiem gdzie ich szukac :idea:
mam pytanie gdzie znajduje sie katalog z saveami :?:
kolega mnie prosil o save ale nie wiem gdzie ich szukac :idea:
Ja od lat gram na klawiaturze (mimo źe mam pada) w gry samochodowe (gaz na spacji :mrgreen: ), więc grzechem by było robić inaczej w wypadku NFSa : U :wink:. Ja jestem aktualnie na 51. progressie, grając przewaźnie na medium (moźe do tej pory 20% progressów przejechałem na hardzie).
W kaźdym razie mam zamiar skończyć grę niebawem (do tej pory nie miałem na nią za duźo czasu – dzielę czas jeszcze między Commandosów 2 i CM 03/04) 8)
W kaźdym razie mam zamiar skończyć grę niebawem (do tej pory nie miałem na nią za duźo czasu – dzielę czas jeszcze między Commandosów 2 i CM 03/04) 8)
Siemanki , miałem juź tego patcha , jak znacie takie program Emule do ściagania tam znajdziecie napewno
grałem po sieci , po necie i wszystko śmigało z tym źe ostanio coś sie zje........ :( i juz niedziała
ale kto wie moźe da rade próbujcie :)
grałem po sieci , po necie i wszystko śmigało z tym źe ostanio coś sie zje........ :( i juz niedziała
Siemanki , miałem juź tego patcha , jak znacie takie program Emule do ściagania tam znajdziecie napewno
ja niestety gram na klawiaturze i w takim przypadku przejście wszystkiego na hard?? nie ma szans, oczywiście wg. mnie. Ale do tematu, czy udałio sie jush komuś z tym paczem?? :roll:
ja przeszedłem to pół medium pół hard, ale grałem na kierownicy . po prostu piękna gra. polecam wszystkim
Ja teź większość przechodziłem na HARDzie.
Moźe ze 20 wyścigów poleciałem na MEDIUM.
O niebo lepiej się gra na padzie ( w moim przypadku) niź na klawiaturze ( mojego kumpla przypadku :wink: ).
Pozdrówki
Moźe ze 20 wyścigów poleciałem na MEDIUM.
O niebo lepiej się gra na padzie ( w moim przypadku) niź na klawiaturze ( mojego kumpla przypadku :wink: ).
Pozdrówki
chciałbym to zobaczyć :lol: :lol: :lol: :lol:jestem na 101 wyscigu i gramna HARD pozdro
Ta co to za frajda przechodze poraz drugi imój brat teź przechodzi chciałem dlaniego te save z 35 wyścigu
teraz jestem na 101 wyscigu i gramna HARD pozdro
teraz jestem na 101 wyscigu i gramna HARD pozdro
A moźe chcesz save z ukończonym NFS:U :?:
Jeśli akurat ktoś by przechodził gre i był na ok 65–72 wyscigu to mógłbymi wysłać save proszę i jak ktoś jeszcze mógłby mi wysłać save z 30–35 wyscigu ludzie pomóźcie.................
więc dajcie 65–72 wyscig
i 30–35 wyścig ludzie bardzo was proszę z góry thx poniewaź podmieniłem przez pomyłkę plik Profils.usr
więc dajcie 65–72 wyscig
i 30–35 wyścig ludzie bardzo was proszę z góry thx poniewaź podmieniłem przez pomyłkę plik Profils.usr
––––––TYLKO DLA POSIADACZY OFICJALNEGO NFSU––––––––––
Patch do gry On–Line moźna znaleźć na Kaazie...
Patch do gry On–Line moźna znaleźć na Kaazie...
jak polecasz to daj linka, a jak nie, to nie pisz postów dla nabicia ich ilości, prosiłem Cie o zmanę avatara i nic :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:zipero:W takim razie polecam strony rosyjsikie. Tam jest pelno patchow