NFSU 2 Pomocy
pomocyy mam ukonczone 27% gry i niemam ani jednego wyscigu na mapie ;( mam tylko sklepy (moge tylko do nich jechac i po ulicach jedzic) a niemam ani jednego wyscigu :( co mam zrobic zeby mi sie odblokowaly ?? help
Odpowiedzi: 20
w sumie to potrzebuje 25 punktów do 3 gwiazdki wygladu samochodu to sa 2albi i 3 vinele po 25 dolarów
solar:pomocyy mam ukonczone 27% gry i niemam ani jednego wyscigu na mapie ;( mam tylko sklepy (moge tylko do nich jechac i po ulicach jedzic) a niemam ani jednego wyscigu :( co mam zrobic zeby mi sie odblokowaly ?? help
Kilka tematów niźej napisałes ze masz 100% gry !!
solar:ja ci radze zebys robil sobie kolesi i sie uzbiera troche a jak nie to wejdz na http://www.stp.pl/pomoce/12272,trainer.html jest tam trainer ale zeby go sciagnac trzeba mesa wyslac za 6 zl no ale warto , mam go i jest jazdaa 700km/h nieskonczonosc nitro , 99 999 999 kasy i jazdaaa , pomoze mi ktos z nba?;( ten temat jest nizej troche ;(
moźna go mieć za darmo wystarczy troche poszukać :wink:
solar:ja ci radze zebys robil sobie kolesi i sie uzbiera troche a jak nie to wejdz na http://www.stp.pl/pomoce/12272,trainer.html jest tam trainer ale zeby go sciagnac trzeba mesa wyslac za 6 zl no ale warto , mam go i jest jazdaa 700km/h nieskonczonosc nitro , 99 999 999 kasy i jazdaaa , pomoze mi ktos z nba?;( ten temat jest nizej troche ;(
NAPEWNO tylko ze lepsza jazda jest jak sam przejdziesz gre, zbierzesz kase na maks tuning dla ulubionych furek i wogule !!
ja ci radze zebys robil sobie kolesi i sie uzbiera troche a jak nie to wejdz na http://www.stp.pl/pomoce/12272,trainer.html jest tam trainer ale zeby go sciagnac trzeba mesa wyslac za 6 zl no ale warto , mam go i jest jazdaa 700km/h nieskonczonosc nitro , 99 999 999 kasy i jazdaaa , pomoze mi ktos z nba?;( ten temat jest nizej troche ;(
ja mam 37% nie mam juz wyscigów i suvuw wszystkie sklepy odblokowane i outrun czy jakos tak niema kasy mam 0 i nie moge sobie fury stuningowac pomocy
mam ukonczone 75 % gry i nie mam zadnych wyścigów mam SUV'a na max tuned i 4 sportówki i mam tylko w garage a kasy juz brac nie moge
Musisz procz tuningowania scigac sie z tymi kolesiami co sa na mapier oznaczeni pomaranczowa strzalką.Wtedy dostajesz kase za wyscig i pojawiaja sie gwiazdki z magazynow co foty robisz tak samo jak i w tuningu na ilosc visual rating
W NFSU 2 jeden gosc musi do ciebie zadzwonic i masz juz wyscigi.
gary:solar pisze ze podjechal do kolesia dal enter i ok ... ale do jakiego kolesia podjechles ? :| POMOCY ! Auta mam 3 juz ... dwa na full tuning ! :|
Jejku podjezdzasz do jakiegos kolesia, bylejakiego i trzymasz sie jego tylka po jakims czasie wyswietli sie informacja na gorze w postaci 2 samochodziki i " :!: ".Wystarczy go wyprzedzic i uciec.
solar:jush wszystko dziala ;)) dalem do kolesia ENTER przy nim i wygralem i odblokowalo sie wsystko ;) Thx za rady
Ja Wlasnie jade 2 raz juz i chce zeby mi sie juz trasy na fabryce odblokowaly ... i za pierwszym rzem sie odblokowaly a teraz nic nie mam na mapie same sklepy i nie wiem co zrobic... solar pisze ze podjechal do kolesia dal enter i ok ... ale do jakiego kolesia podjechles ? :| POMOCY ! Auta mam 3 juz ... dwa na full tuning ! :|
bluzgmaster:I sie turniej odblokuje jak zupgrjdujesz i odblokujesz nową część miasta i nowe wyścigi.darek_dade:Zupgrjduj maksymalnie samochód to pojawią Ci się miejsca gdzię będziesz robić fotki samochodowi.
hehe
jush wszystko dziala ;)) dalem do kolesia ENTER przy nim i wygralem i odblokowalo sie wsystko ;) Thx za rady
a ja wiem o co mu chodzi.Musi jeździć do innych i wciskać ENTER :D a ja mam 73 % skończone i juź nie mam źadnych wyścigów a za outrun mam tylko 100 a 2 fury zostały do stuningowania chlip
mefisto_k:Taki post bezsensu,!!!!!!! Bosze!!!!! aź zźygać się chce!!!
mefisto udaj sie do tego miejsca i napisz jak wrazenia
bluzgmaster:I sie turniej odblokuje jak zupgrjdujesz i odblokujesz nową część miasta i nowe wyścigi.darek_dade:Zupgrjduj maksymalnie samochód to pojawią Ci się miejsca gdzię będziesz robić fotki samochodowi.
Taki post bezsensu,!!!!!!! Bosze!!!!! aź zźygać się chce!!!
I sie turniej odblokuje jak zupgrjdujesz i odblokujesz nową część miasta i nowe wyścigi.darek_dade:Zupgrjduj maksymalnie samochód to pojawią Ci się miejsca gdzię będziesz robić fotki samochodowi.
Musisz szukać tych czerwnoych 'i' i jeszcze szukać nowych " shop' ów!!!!
Zupgrjduj maksymalnie samochód to pojawią Ci się miejsca gdzię będziesz robić fotki samochodowi.
"B" jak bylo.
Poszukaj troszke a znajdziesz.
Poszukaj troszke a znajdziesz.
Strona 1 / 1