nfsu 2 i obraz
siema ludzie gram sobie w nfsu 2 , daje sobie lepsze detale i rozdzielczosc i jak dalem na wysokie to mam czarny obraz i nic nie moge zrobic , pomozcieee
Odpowiedzi: 18
:D
dzieki wielkie jush wsystko dopse chodzi ;)) Thx bardzo i save tez sie znalazl ;))dzieki wielkie
Zajrzyj na obrazek, mam nadzieję źe zadziała :D
daje screena :wink:
terminator:Ukey tak było w nfsu a w nfsu2 jest tak jak napisałem, solar zrób tak jak rebe kazał daj zeby pokazywal foldery ukryte :wink:
Niestety sie myslisz. Moge dac screena ale i tak mowi Ci ze to c Ty podales jes tw NFS U a to co ja podalem w NFS U2
Gadanie źe karta za słaba nie zawsze jest prawdą!! Ja mam Semprona 2800+ i radka 9600 256mb. Miałem XP i mimo dośc mocnego sprzętu skakał mi jak choler nawet na rozdziałce 640x480 i najmniejszych detalach!! Tragedia. Szukałem sterowników, patche. NIC nie pomogło. Wreszcie postanowiłem kupic sobie 2 dysk i zainstalowac na nim Windowsa 98se. NFSU 2 działa cud zero skoków. Mimo iź na Xp na najwyźszych detalach miałem czarny ekran teraz juź nie mam!! Jeźeli źle wam działa NFSU2 i macie mozliwość zainstalowania 98se POLECAM!!:D:D:D:D
witajcie wszyscy mam big problem chce sobie pograc w nfs u2 na kierownicy sa zainstalowane sterowniki wszystko wykrywa tylko gra sie jakos blokuje !?! wczesniej moglem jezdzic normalnie a teraz mam slajdy help me please mam nadzieje ze ktos mi pomoze
pozdro
pozdro
Ukey tak było w nfsu a w nfsu2 jest tak jak napisałem, solar zrób tak jak rebe kazał daj zeby pokazywal foldery ukryte :wink:
Toź pliki systemowe i chronione ukryte są – wystarczy w opcjach foldeów się zagłębić i je "odkryć".
Zaś co do samego "czarnego ekranu" to najwyraźniej monitor ma problem z przetworzeniem rozdzielczości przy tej cźestotliwości odświeźania – czy to sam monitor, czy w powiązaniu z ustawiniami karty to juź inna bajka.
Zaś co do samego "czarnego ekranu" to najwyraźniej monitor ma problem z przetworzeniem rozdzielczości przy tej cźestotliwości odświeźania – czy to sam monitor, czy w powiązaniu z ustawiniami karty to juź inna bajka.
terminator:spróbuj przez safe mode, no te save muszą być c:/Documents and Settings/nazwa/ustawienia lokalne/dane aplikacji
uu to jest tak C:Documents and Settings utaj wpisz twoja nazwe (kompa profilu)Dane aplikacjijak juz bedziesz szukasz folderu gry :lol: Tak ejst w XP
tryb safe mode niedziala i save–a niema ;(;(;(;( buuuuuu
spróbuj przez safe mode, no te save muszą być c:/Documents and Settings/nazwa/ustawienia lokalne/dane aplikacji
no tego save'a ;( a jak wiesz jak mgoe detale zmienic to napisz ale wogle wkladam plytke i nic , czarny ekran i nic niemoge zrobic
no tego save'a ;( a jak wiesz jak mgoe detale zmienic to napisz ale wogle wkladam plytke i nic , czarny ekran i nic niemoge zrobic
znaczy co? nie mozesz znaleźć :?:
ja mam tylko tak : :/Documents and Settings/tomek i niema ustawienia lokalne/dane aplikacji/nfs underground 2
gdzie to jest ?;(
gdzie to jest ?;(
C:/Documents and Settings/nazwa_uzytkownika/ustawienia lokalne/dane aplikacji/nfs underground 2
a tak na przyszłość SZUKAJ
a tak na przyszłość SZUKAJ
ja bym chcial na nizszych ale niemoge ich ustawic
co ja mam robic> jak trza odinst. to mi 60% prysnie ;( a moze wiecie gdzie jest SAVE gry??
co ja mam robic> jak trza odinst. to mi 60% prysnie ;( a moze wiecie gdzie jest SAVE gry??
Strona 1 / 1