NFSU 2––––> tylko gdze grafika ??
mam taki problem z NFSU 2, a mianowicie jak odpalam gre to widze tylko swiatla tylne samochodzi i kilka swiateł z lamp i reszta to czarny ekran... aha no i jak zainstalowałem gre to sie właczyła ale cos tam sie zacielo czy cos takiego no i po resecie jets wlasnie to ... no i na win 98 chodzilo mi luks a teraz mam xP
Odpowiedzi: 14
To nie moźe być przez GF Ti...Sam mam MX 460 i mi fajnie chodzi:) Nie full detal, 1024x768 ale działa:) PS. Patchowanie scrackowanej gry jest pozbawione sensu jeśli się zaraz po zainstalowaniu nie da patcha, przed crackiem:) Potem wszytsko jest ok:)
u mnie to wygląda tak... daltego nie widze i nie widziałem Twojego opisu !!
Brak wsparcia karty graficznej dla DirectX 9 oraz niestety GPU ma juź swoje lata.
W tym moźe być problem.
W tym moźe być problem.
Wybacz koleś za to co powiem ale albo twój iloraz inteligencji jest równy 0 albo nie nauczono cię czytać ze zrozumieniem
Pyton:Sprzęt [taki jak w opisie]
Pyton_000:Jako źe nie chce zakładać nowego tematu to napisze tutaj. Dziwi mnie jeden mankament. Sprzęt [taki jak w opisie] i w opcjach gdy chce sobie przestawić Ilość detali [tam gdzie rozdziałka] to moge tylko do połowy, bo potem zaczyna migać i nic nie widać. Czy ktokolwiek wie co moźe być przyczyną ??
Konfig:
WinXP Prof SP2
DX 9.0c
Grafa 44.03
mobo VIA 4in1 44.5 czy jakoś tak :)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: yyyy??? poprostu brak mi słów.... ?? co to jakis najnowszy model Nvidi??...
Stary podaj nazwe karty graficznej a nie sterowniki jakie masz do niej zainstalowane !!
Jako źe nie chce zakładać nowego tematu to napisze tutaj. Dziwi mnie jeden mankament. Sprzęt [taki jak w opisie] i w opcjach gdy chce sobie przestawić Ilość detali [tam gdzie rozdziałka] to moge tylko do połowy, bo potem zaczyna migać i nic nie widać. Czy ktokolwiek wie co moźe być przyczyną ??
Konfig:
WinXP Prof SP2
DX 9.0c
Grafa 44.03
Konfig:
WinXP Prof SP2
DX 9.0c
Grafa 44.03
Najnowsze catalysty (4.11) rozwiązują problem. Gra chodzi tak jak mówisz z włączonym AA na starszych sterownikach. Patch nic nie pomoźe.
A moźe za mało ramu masz? Zamiast detonatorów zainstaluj ForceWare najnowsze chyba źe właśnie na nie mówisz detonatory :wink:
a ja mam taki problem .. ! Posiadam karte graficzną Ge Force FX 5600 256 DDR i gdy ustawie wszystkie detale na full i pykne dobra rozdzielczosc wszystko zaczyna sie wieszać menu strasznie wolno chodzi a jak gram to szkoda gadać .. ?? Co moze być przyczyna bo karta chyba jest jeszcze mocna jak na ta gre .. ?? Pomocy :) Mam najnowsze detonatory i Dirext 9.0 c .. !
mialem ten sam probrem sciagnij najnowsze sterowniki do radeona 9800 i bedzie ok na fulla
wszystko juz lux działa ;p a wtedy chodziło o opcje Anty Alising (czy jakos tak ;p) ... ale juz mam wszystko na maks detalach i na maks rozdzielczossci !! : )
ja muwie pogrzep w options displaj, zmień rozdzielczość na mniejszą albo ilość detali, u mnie tak sie zrobiło jak zapragnelam mieć super grafe, ale była super tylko w garaźu, a na trasie to tak jak w twoim opisie
Najpierw patch potem to na "c".
Sprawdz jeszcze na nowszych sterach.
Sprawdz jeszcze na nowszych sterach.
patcha sciągnąłem ... ale jak instaluje mi sie to pisze "old file not found..... cos tam cos tam" .... a plik speed2.exe byl oryginalny z crackiem tez nie działa
Strona 1 / 1