NFSU 2 , 100% I ....
mam 100% nfsu 2 no i mam jeszcze kilka rzeczy nieodblokowanych :| o co chodzi? mam DRZWI OTWIERANE tak fajnie ZABLOKOWANE , skrzynie biegow (3 level) zablokowane , neony w bagazniku i silniku zablokowane :( o co chodzi? mam nowego usera i jezdze se focusem i mam 27% to moze mam cos zrobic zeby byly odblokowane?? help
Odpowiedzi: 7
pIEKAr:przeciez powiedział ze ma 100% gry... więc jakmiałby nie przejechać wyściagów ??
Na mampce jak jeździsz nie masz innych przeciwników chodzi mi o pomaranczowe trujkaciki, jesli tak to poscigaj sie z nimi z 5 razy i powinno zadziałac.
Musisz mieć jakiś sklep nieznaleziony bo to inaczej nie jest moźliwe ja miałem przy 70% wszystkie części jak znalazłem ostatni sklep.
Windolar:A wygrałes wszystkie wszystkie wyścigi uliczne za. Własciwie to nie wiem czy da sie wygrac wszystkie :wink: ale wiem jedno ze po przejachaniu i wygraniu kilku wyscigów odblokowuje sie czesci i Vinyle :wink: :) Zapraszam na forum[/url]
przeciez powiedział ze ma 100% gry... więc jakmiałby nie przejechać wyściagów ??
A wygrałes wszystkie wszystkie wyścigi uliczne za. Własciwie to nie wiem czy da sie wygrac wszystkie :wink: ale wiem jedno ze po przejachaniu i wygraniu kilku wyscigów odblokowuje sie czesci i Vinyle :wink: :) Zapraszam na forum[/url]
solar:ja juz mam wsyzstkie sklepy i kupka :/ w kazdym to samo ;/;/;/;/ ;(;(;(
napewno ?? moj ziomek miał wszystkie dodatki przed 100% gry... i mowił ze to własnie jest potrzebne ODNALEZIONE WSZYSTKIE SKLEPY !!
ja juz mam wsyzstkie sklepy i kupka :/ w kazdym to samo ;/;/;/;/ ;(;(;(
solar:mam 100% nfsu 2 no i mam jeszcze kilka rzeczy nieodblokowanych :| o co chodzi? mam DRZWI OTWIERANE tak fajnie ZABLOKOWANE , skrzynie biegow (3 level) zablokowane , neony w bagazniku i silniku zablokowane :( o co chodzi? mam nowego usera i jezdze se focusem i mam 27% to moze mam cos zrobic zeby byly odblokowane?? help
Musisz odnaleść wszystkie sklepy
Strona 1 / 1