nfsu 1 problem z instalką
14 % i tak : A problem occured when trying to transfer the file : 'F:/Cars/350Z/VINYLS.BIN' from the media. Do you want to retry to copy the file, or cancek the installation? czemu niechce go przegrac na dysk? uszkodzony? help
Odpowiedzi: 15
sformatuj kompa, zrób obraz Clone cd,, zainstaluj z virtualnego napętu DEAMON i po kłopocie:)
sorki ale myslalem ze na tym forum sie cos pomagaa...pomijajac wszystko , mam nowa plyte od kumpla, (nie instalowalem z niej) no i od razu jak daje install jak ma sie instalowac to od razu blad ale w innym pliku , robilem obraz plyty ale nie pomoglo , moze ktos pomoze ? :cry: :cry: :cry:
Nie prosciej jest iśc do sklepu i se kupić ?
A naped czasem nie jest brudny. Moze by go tak wyczyscic. Aha dodam ja mam Lite–on nagrywarke i 32X dodam ze w tym 32x nie czyta mi wszyskich plytek tylko ten nagrane do 24x a dalej nie. Ale i tak go sie nie pozbede niech sobie bedzie czasem sie przydaje :D
robi mi PRZETWARZANIE , i stanelo , daje screena zebyscie zobaczyli czy dobrze robie , na tym co daje screena stanelo i tylko naped na kompie sie swieci ze cos robi ale komp taka dioda ze cos robi to nei swieci , daje screena :
Spróbuj ten obraz blindwritem zrobić on ma funcje odczytywania porysowanych plyt.
i okazało sie!!!!! robie obraz płyty i pisze tak :
NIE MOŻNA ODCZYTAĆ PLIKU : 'F:/CARS/350Z/VINYLS.BIN'! czyli ten plik jest walniety??
NIE MOŻNA ODCZYTAĆ PLIKU : 'F:/CARS/350Z/VINYLS.BIN'! czyli ten plik jest walniety??
a to by pomogło ?? tzn w nero zrobic obraz plyty (wiem jak , umiem :P ) i dan do np Daemoon tools?
moźe sie porysowała płyta :?: zrób obraz płyty i zapakuj go do wirtualnedo napędu :wink:
moźe sie porysowała płyta :?: zrób obraz płyty i zapakuj go do wirtualnedo napędu :wink:
no ale miesiąc temu na tych samych płytach czytal bardzo dobrze nfsu 1 !!!!!!!!!!!!!!! a po miesiacu czasu ..:/ to co to moze byc?!
Ja tam widziałem takie problemy gdy nfsu źle przegrany :) Czyli zabezpieczenie przed kopiowaniem spełniło swoją rolę :wink:
Gratulacje chłopie,, Lite–On od pewnego czasu (począwszy od nagrywarki CD–RW 52x32x52) leci sobie w kulki i produkuje jakiś trefny sprzęt...ni to nie chce dobrze czytać płyt ani teź nagrywać wszytkich.. moja rada taka, kup se uźywany napęd za 20 zł i lepiej będzie czytał wszystkie płyty:) będzies zgo miał dla takich co nie przeczyta twój Lite–on...Niewielki wydatek a duź apomoc
no DVD LITE ON SOHW i to jest jeden naped a w nim nagrywara dvd , cd–r i cdrw jakis tam ale kiedys jak instalowałem to sie dobrze zainstalowalo a teraz z tych samych plytek nie chce sie instalowac bo ten blad wyskakuje :| myslisz ze to wina napedu?ja watpie , a jest jakis sposob zeby nfsu zainstalowac? bo nfsu 2 sie dobrze instaluje , ale ja chce grac w 1
W podpisie masz nagrywarkę DVD liteon – masz tylko ten napęd? Mam taki 832s i równierz nie chciał czytać płytek z NFS.
Natomiast drugi napęd DVD LGx16 czytał bez problemu.
Natomiast drugi napęd DVD LGx16 czytał bez problemu.
Strona 1 / 1