NFSMW = problem z włączeniem

siemka mam problem hyh ... niee wiem czy mnei zrozumiecie ale : mam NFSMW którego odpalam przez DEAMON–a (v.4.00) i sd4hide–a (v.1.0) wszystko ładnie sie instaluje nawet dość szybko :D ale jak chce uruchomić giere to owa gra poprostu sie zacina – pojawia sie tylko "cień" kursora w prawym górnym rogu ekranu i dalej nic jak nacisne menagera urządzeń(ctrl+alt+del) to tam jest napisane NFSMW – brak odpowiedzi ;/ i niee wiem dlaczego :?: :!: :?: :!: :!: wie mozę ktoś jak się z tym uporać ???? mam XP pro . Acha jeszcze jedno czy moźe to być wina "rejestru"?? tak tylko pytam bo miałem na kompie spyware–a (kumpel polecił mi program (Ad–Aware SE Personal) i (Trend Micro Anti–Spyware)) do usunięcia tego ścierwa – udało mi się usunołem wszystkie – NAPEWNO !! ale mimo tego cos mogło podobno zostać w rejestrze – CZy to jest prawda?? CZy tylko Format mnie teraz uratuje ?? Prosze pomóźcie mi :( BŁAGAM

P.S Dzięki za cierpliwośc z góry :D i za zrozumienie (jeźeli wogóle mnie zrozumiecie) – jak coś pytajcie bo próbowałem juź wszystkiego – czas na was – POPIZCIE SIĘ :> POZDRO 3maj cie sie MOCNO !!!

Odpowiedzi: 11

Się pisze do EAGAMES :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
zachariaszs
Dodano
05.02.2006 15:51:56
ej mam takiego kompa
procesor pentium 4,2,4 GHz Box
DDRAM 2*256MB/400Kingston
karta grafiki Asus MX440 64 MB AGPx8
wejdzie mi chyba NFS MW

pytanie czy wejdzie mi NFS MW bo jak odpalam go to mi wyskakuje jakis błąd ze nie moze byc read ? pomoze mi ktos ? moje gg 1028406
yaznie
Dodano
05.02.2006 14:52:19
frik:
Wiecie gdzie mi pomogą

Pewnie na jakims forum warezowym.
Peter_l
Dodano
02.02.2006 10:36:32
Dobra thx nie bedę się rzucał 8) wybaczcie nie chciałem nikogo zdenerwować tylko się poradzić mam pytanko ostatnie :D Wiecie gdzie mi pomogą ??? heh 3majcie się i Pozdro

Rozumiem was dlatego ustąpie :) :D :) ale wierzcie mi qrde źe od miesiąca jak nie wiecej próbuje włączyć to gówno lol nic jeszcze raz thx !!
frik
Dodano
02.02.2006 09:04:07
frik:
po co są programu (typu eMule , FlashGet) ???

źeby sciagać duźe pliki(nie tylko), a przedewszystkim legalne.
Proźby na nic sie nie zdadzą, bo nikt nie chce beknąć przez Ciebie.
Over
Dodano
01.02.2006 18:33:48
Te forum nie akceptuje rozmów o nieleglanym oprogramowaniu. Spytasz pewnie "czemu?", a bo temu źe administrator tego forum tego sobie nie źyczy i umieścił o tym stosowną informacje w regulaminie.
Radzę poszukać gdzie indziej odpowiedzi na tego typu pytania.
spiderko
Dodano
01.02.2006 17:58:19
heh to zapytam tak (odchodząc od tematu) po co wam internet i po co są programu (typu eMule , FlashGet) ??? przeciez one niee są niee legalne a do czegoś słuźą co niee ? co ja ukradłem ? ściągałem to z megaupload a źeby sciągnąć coś z tamtąd to ktoś musi to tam to udostępnic :P tak tylko mówie pozdro i czekam na pomoc Rozumiem was ale uwierzcie mi niee wiem co robic moim kumplom gra chodzi a mi niee ! :( ja niee chce sie kłucić tylko ładnie Prosze was o pomoc jaką kolwiek za którą bardzo dziękuje !
frik
Dodano
01.02.2006 17:50:03
frik:
ja złodziej ?????? ?????? ??????

A jak to inaczej nazwać ?
Kurde regulamin regulaminem , kradniesz – to nie pytaj tu o pomoc.
maq123
Dodano
01.02.2006 17:45:58
ja złodziej ?????? ?????? ?????? Dobre sobie heh juź nie rób z siebie takiego co tylko orginały kupouje i niee ściąga nic z http:\ czy ftp:\ lol ehh co tam ja prosiłem o pomoc a niee o "wyrok"

mam directa tego z nfsmw (z plytki) 9.0c a graficzną mam Radeon 9200Se :> pozdro i dzieki za informacje spróbuje z tymi sterami thx wielkie !!!
frik
Dodano
01.02.2006 17:41:04
adik154:
Regulamin, złodziejom nie pomagamy

Moźe on ma poprostu tzw. "kopie bezpieczeństwa"

frik – powiem Ci, źe to moźe być wina sterowników. Wgraj nowe stery do karty graficznej.
A tak w ogóle to jaką masz karte? Lepiej wymień konfiguracje. Aha, i jaki Directx?[/b]
adi007
Dodano
30.01.2006 11:02:32
Regulamin, złodziejom nie pomagamy
adik154
Dodano
30.01.2006 00:13:03
frik
Dodano:
30.01.2006 00:08:26
Komentarzy:
11