NFS Underground – problem z instalacją
Cześć! Mam problem z zainstalowaniem Need For Speed'a Underground.. Przy instalacji pierwszej płytki wyskakuje mi błąd w momencie kopiowania pliku TRACKB1109.lzc.. Próbowałem juź róźnych sposobów (przegrywałem płytę na twardziela, przecierałem płytkę i nic..) zawsze to samo.. moźe wiecie gdzie mogę znaleść ten plik i czy to coś da?? z góry dzieki za pomoc.. pozdrawiam!
Odpowiedzi: 5
Miałem ten sam problem więc poprosiłem kumpla aby przesłał mi namejla ten plik. Skopiowałem płyte na dysk oprócz tego wadliwego włoźyłem ten dobry do folderu tracks i zainstalowałem. I szafa gra!!
Mialłem zainstalowanego NFSa na win 98 i działało bez zarzutu.. z tej samej płyty działa teź na xp ale wersji angielskiej a xp po polsku coś się burzy.. a tak na marginesie nigdzie nie mogę znaleść tego pliku – moźe ktoś wie gdzie moźna je znaleść lub mógłby mi je podesłać???
Za pewne na tym drugim kompie jest zainstalowany inny system. Ja mam 2 x Win XP (na 2 kompach) i mi śmiga aź miło.
Uźyj jednego z programów P2P. Być moźe ktoś udostępnia te pliki.
Tyle źe na innym kompie bez problemu udało się z tej płyty zainstalować a tu nici.. ciekaw jestem dlaczego?? a nie wiecie gdzie moźnaby znaleść te pliki w sieci?? albo czy ktoś mógłby mi je podesłać??? z góry dzieki za zainteresowanie..
Strona 1 / 1