NFS UNDERGROUND kwadraty zamiast liter
włanczam nowego nfsa filmik sie skonczył jest super włancza sie menu gry a tu same kwadraty nie wiem co mam zrobic moze to przez rive tnt2 32mb wątpie bo reszta sprzetu jest ok p42.0 gb 256 ramu
Odpowiedzi: 20
Ja proponuje kupno nowej karty. Niekoniecznie jakiejś nowości ale jakiegoś Padeona 9000Pro?? Mój sprzęt to Athlon 1700xp, 384 DDR i właśnie ten radeon 9000 128ram(128bit).Ta karta nie powinna być droga, a na pewno nie będzie źadnych "kwadratowych" problemów z grami. W NFSU grałem na medium detalach przy rozdzielczości 1024/768 i chodziło idealnie. Niestaty jak dałem na high detail to do ideału troszkę brakowało. Pozdrawiam.
w readme jest napisane, ze potrzebne sa detonatory 44.03 albo catalizatory 3.7 lub 3.8 w zaleznosci jaka masz karte
powiedzcie mi skąd moge sciągnąć tego hotfixa
XeviL:U mojego kumpla na Rivie teź tak jest. Tyle źe on ma millenium.
NFS: UNDERGROUND nie współpracuje poprawnie z tą kartą, jeśli wogóle uda się odpalić to właśnie wyskakują takie kwadraty.
No właśnie jak moźe ta gra chodzić płynnie na GeForce2 MX400 ? Sam mam tą karte i wiem jak się sprawuje w tej grze :(
Jutro kupie sobie ją i ja i zobaczymy jak będzie u mnie ale cudów się nie spodziewam :? :cry:
TObie chodzi płynnie???
Mi na moim sprzecie z deka chaczy na 800x600 i połowie detali :cry:
Mi na moim sprzecie z deka chaczy na 800x600 i połowie detali :cry:
Na mojej maszynie gierka chodzi calkiem plynnie. Nalezy sie szacunek ludziom z Electronic Arts za to ze pomysleli tez o tych uzytkownikach ktorzy nie dysponuja najnowszym sprzetem. Ja mam pirata ale chodzi mi bez najmniejszych problemow. Co do twojego problemu to mam podobne zdanie jak ci wyzej ;]. W Gta 3 tez bylo cos takiego i wystarczylo zainstalowac hotfixa i wszystko dzialalo jak trzeba.
U mojego kumpla na Rivie teź tak jest. Tyle źe on ma millenium.
PgX:Po co se rozwalać windowsa przez SP1 dla jednej tylko gierki :?:
To jest tylko i wyłącznie twoje zdanie.
Najlepiej jest przetestować na własnej skórze.
Ja instaluje pawie od zawsze i jeszcze jakoś nie miałem problemów.
LuDi:ale skoro to pomoze w grze to moze spróbuje dla tej gierki moge poswiecic jedno formatowanie
Rób ja chcesz ale moźe najpierw spróbuj hotfixa Q306676 :wink:
ale skoro to pomoze w grze to moze spróbuje dla tej gierki moge poswiecic jedno formatowanie
Ja zainstalowałem SP1 tylko raz. Windows zrobił się strasznie niestabilny i gierka mi się jedna nieuruchamiała, potem było jeszcze gorzej i skończyło się na reinstalacji systemu :?
czemu rozwalac co on takiego zrobi
Tomekk:Powinno wystarczyć SP1 do XP lub SP4 do 2k
Po co se rozwalać windowsa przez SP1 dla jednej tylko gierki :?:
xp
Powinno wystarczyć SP1 do XP lub SP4 do 2k
Zaleźy jaki masz windows.
Zaleźy jaki masz windows.
w sumie to nie wiem nawet o co ci chodzi he z jakiej strony moge to sciągną chyba ze znasz jakąs bardziej popularną nazwe tego hotfixa
Przypomniało mi się :idea: W GTA3 teź tak było jak nie miałeś odpowiedniego hotfixa do win xp :!: A ty masz tą łatkę :?:
nic z tego mam najnowsze 52.16 i nic
Strona 1 / 1