nfs u2
nie wie ktos czy do need for speeda undergraund2 mozna wrzucic wlasna muzyke ?? tak zeby podczas gry moje mp3 lecialy ??
dzieki za informacjie
pozdr piter
dzieki za informacjie
pozdr piter
Odpowiedzi: 7
te foldery są of course ukryte
C:\Documents and Settings\NAZWA UZYTKOWNIKA\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji
Jeszcze chciałem się zapytac gdzie sa przechowywane save'y.W większości gier są w moich dokumentach a tu nie ma.Potrzebuje skopiować save'y ale nie moge ich znaleść :wink:
Poszedł na mojej karcie. [GeForce 2 mx440, Athlon 1600, 384ram]Nawet detale na maksa ustawiłem i trochę sie przycina jak narobię dymu.Niew wiem czemu.W san andreas teź się przycinało jak opony piszczały :wink:
da się jakimś programem do importowania/eksportowania muzy w U2. wejdź na forum nfs.com.pl i tam poszperaj.
hmm nie sadze – chociaz zalezy jaki masz procek – ja na poprzednim sprzecie sprobowalem – mialem wlasnie takiego geforca – ale procka celeron 700mhz i 512ram – i to nie dalo sie .... nawet przy wszystkim na min to nie byla gra.. teraz GF 6600 256mb i athlonem 3200+ , 1Gb Ram smiga bez zarzutu :)
Włącz winampa, puść muzę i włacz grę.W grze wyłącz muzykęi wszystko :twisted: A ja mam pytanie czy pójdzie na GeForce 2 mx440 :D
Strona 1 / 1