nfs most wanted ostatni poscig
dostaje bete od razora i zaczyna sie poscig jak go zgubic? moze poradzice jakis sposob z gory dzieki
Odpowiedzi: 13
Over:nie bardzo wiem o co chodzi, ale myślę źe to kwestia tego ile % sie przeszło gry. Z początku gry nie moźna wszystkiego kupić, niektóre części odblokowywują się stopniowo przy przechodzeniu gry
Nie, to nie to. To byl jakis bug. I jak to zawsze bywa, z czasem problem sam sie rozwiazal :D.
[SOLVED]
nie bardzo wiem o co chodzi, ale myślę źe to kwestia tego ile % sie przeszło gry. Z początku gry nie moźna wszystkiego kupić, niektóre części odblokowywują się stopniowo przy przechodzeniu gry
Sie podepnę pod temat w zasadzie w imieniu koleźanki.
Motyw jest taki – ledwo co zaczęła gre w NFS MW i pokonała juź gościa nr 14 na czarnej liście, jednakźe jak wchodzi do sklepu i jak chce kupić części typu silnik, hamulce to nie moźe. Jest wyświetlone tylko 20/20 standardowy pack czy coś podobnego i tego nie da się kupić. Sprawdzaliśmy u znajomego i tam po wejściu do sklepu są róźne silniki m.in np. pierwszy to 1/4, drugi 2/5 i da sie o dziwo je kupić i "skasować" przy 4. Jakieś pomysły?
Motyw jest taki – ledwo co zaczęła gre w NFS MW i pokonała juź gościa nr 14 na czarnej liście, jednakźe jak wchodzi do sklepu i jak chce kupić części typu silnik, hamulce to nie moźe. Jest wyświetlone tylko 20/20 standardowy pack czy coś podobnego i tego nie da się kupić. Sprawdzaliśmy u znajomego i tam po wejściu do sklepu są róźne silniki m.in np. pierwszy to 1/4, drugi 2/5 i da sie o dziwo je kupić i "skasować" przy 4. Jakieś pomysły?
Duźo razy powtórzyćie w tym poście to co mettal juź nam powiedział :?:
Musisz zaliczyć wszystkię dostepnę wykroczenia, czyli np: jazda poboczem, ucieczka z miejsca wypadku,
albo za niedozwlona prędkosć, jezeli to juź zaliczysz to zadzwoni do ciebie MIA i kaźe ci jechać do wyznaczonego punktu na mapie i jedziesz tam :D
albo za niedozwlona prędkosć, jezeli to juź zaliczysz to zadzwoni do ciebie MIA i kaźe ci jechać do wyznaczonego punktu na mapie i jedziesz tam :D
KrystianXP:Nic nie wprowadziłes nowego od siebie,takze jest to nabijani postow,a tak z inne jbeczki taki off topic zeby niezakladac nowego tematu to czy w jakis sposob mozna wrzucic swoją muze do NFS Most Wanted?Jakis program?pogmyranie w plikach?.
wg mnie najlepsza stronka niemiecka o NFS. (link do english version)
tam powinno coś być ale nie jestem pewien (nie szukałem)
Nie wiesz to piszesz?Przeciez wiesz więc napisales :roll: fakt faktem to samo co napisał mettal dodając slowo "suki".
Mam to gdzies ile postów mam.Ja tu w zadne rankingi sie nie bawie.Koles nie wiem to pisze i sie nie czepiaj cwaniaku
Nic nie wprowadziłes nowego od siebie,takze jest to nabijani postow,a tak z inne jbeczki taki off topic zeby niezakladac nowego tematu to czy w jakis sposob mozna wrzucic swoją muze do NFS Most Wanted?Jakis program?pogmyranie w plikach?.
Musisz jezdzic pare minut, porozwalac pare suk i wtedy dostaniesz telefon od kolezanki ktora powie Ci zebys jechal do rozwalonego mosu (bedzie zaznaczony na mapie)i koniec gry.Jeszcze sobie poogladasz jak suczki spodaja w mostu i tyle.END
grajc pierwszy raz w nfs mw wkurzylem sie widzac ze nie ma takiego tuningu jak w nfsu2 moglby byc mi by to nie zaszkodzilo :)
swistak33:dostaje bete od razora i zaczyna sie poscig jak go zgubic? moze poradzice jakis sposob z gory dzieki
pościgu nie da sie zgubić, próbowałem. tak jak powiedział mettal musisz czekać na telefon. najlepiej pojedź od razu do początkowej dzielnicy, będziesz miał bliźej
Musisz jezdzic chwile tym BMW (po wygranym wyscigu)po jakichs 5 minutach poscigu zadzwoni Mia i powie Ci zebys jechal do zawalonego mostu, po jej telefonie na mapie bedzie zaznaczony punkt, wlasnie z tym mostem...
Strona 1 / 1