newsletter – brak
mam pytanko – czemu juź nie dostaję newslettera? nie wypisywałem się z listy wiec nie rozumię :(
Odpowiedzi: 8
Forum jest :D, ale szukajka nie działa mi cokolwiek bym wpisał
Kuba:Żadnych z powyzszych atrakcji juź nie planujemy :–)
A jednak ;–)
Dziś rano Serwis był zamknięty, ale są tego rezultaty.
Odłączyliśmy forum od serwisu, tzn są na 2 róźnych serwerach nie zaleźnych od siebie.
Jeśli centrumxp.pl nie będzie działało, albo będziecie mieć roblemy z wejściem na stronę, na forum wejdziecie zawsze wpisując adres:
forum.centrumxp.pl
lub ewentualnie centrumxp.home.pl
Do końca tygodnia serwis będzie przeniesiony na dedykowany serwer, forum jest i zostanie na serwerze home.pl (home.pl to jedna z najlepszych (i najdroźszych ;–) ) firm w Polsce jeśli hodzi o hosting. O ile nie będzie trzęsienie ziemi, albo upadku meteoryta, z Forum juź nic nie powinno się dziać).
Avatary będą się ładowały z serwera z serwisem (dopiero jak przeniose na ww. dedykowany), załączniki z serwera na którym mamy programy, skiny itd). Domena forum.centrumxp.pl zacznie działać w ciągu 24 h.
UPDATE:
Wczoraj rano ktoś mi przysłał maila, źe jest mu smutno, źe to juź koniec CentrumXP.pl. Uznam to za bardzo dory źart! ;–)
Ad@$:Czy to znaczy, źe posty, które aktualnie piszę pozostaną (jak narazie)na forum i nie będzie źadnych backupów?
Żadnych z powyzszych atrakcji juź nie planujemy :–)
Czy to znaczy, źe posty, które aktualnie piszę pozostaną (jak narazie)na forum i nie będzie źadnych backupów?
kietek:A ile bedzie jeszcze tych "przerw"? ;)Kuba:Była przerwa na czas przenosin serwera.
Teoretycznie juź nie powinno być źadnych. A jak w praktyce? zobaczymy
kietek:A ile bedzie jeszcze tych "przerw"? ;)Kuba:Była przerwa na czas przenosin serwera.
Tyle ile trzeba...
A ile bedzie jeszcze tych "przerw"? ;)Kuba:Była przerwa na czas przenosin serwera.
yyy, dziś juź będą wysyłane.
Była przerwa na czas przenosin serwera.
Była przerwa na czas przenosin serwera.