newp.exe

Witam
Mój problem polega na tym gdy włączam kompa za kaźdym razem włącza mi się takie okienko...

Wczoraj zrobiłem formata lecz nadal to wyskakuje. Usąnąć plik teź usuwałem i po ponownym uruchomieniu kompa dalej to samo...
Pozdrawiam

Odpowiedzi: 20

Wystarczy juz tych przepychanek. Posty nie o "newp.exe" wyleca. Szkoda Waszego pisania.
EL NINO
Dodano
07.11.2005 22:12:00
ToMi_16:
HaHaHa. Kulturalnie? Zacząłeś mnie wyzywać od idiotów itp

Tylko to było w PM, naleźało się za upartość :twisted: :mrgreen: i za to źe wytykasz to w 10 postach

Nie było niczego itp. Mogę zresztą dać screena z PM
Peter_l
Dodano
07.11.2005 22:10:58
Peter_l:
Kulturalnie mu wytłumaczyłem o co nam chodzi

HaHaHa. Kulturalnie? Zacząłeś mnie wyzywać od idiotów itp. To jest kultura? :lol: :lol: :lol:

Jeźeli o takich sprawach nie będzie się mówiło otwarcie to nigdy w Polsce się nic nie zmieni.
ToMi_16
Dodano
07.11.2005 22:07:01
Peter_l:
PaWL!C:

PS. Problem juź rozwiązałem :)

I co zrobiłeś??? Tak z ciekawości się pytam

ten cały syf przychodził do mnie z sieci... zainstalowałem się poprostu do innej grupy roboczej :)
Pozdro
PaWL!C
Dodano
07.11.2005 21:48:58
Z czym macie problem Panowie ? Raza Was posty ToMiego_16 ? Przeciez chlopak nie owija w bawelne a nazywa sprawe po prostu po imieniu. Ktos kto kradnie nie nazywany jest zlodziejem ? Jest. Tak wiec to Wasze oburzenie chyba jest nie na miejscu ?

Zapomnialbym – darujcie sobie posty w rodzaju "ciekaw jestem czy macie legalne programy".
EL NINO
Dodano
07.11.2005 21:40:13
damiancore:
ToMi_16; 6 Listopada 2005, 20:37:55:
To wszystko
ToMi_16; 7 Listopada 2005, 16:12:25:
W karaju złodzieji. Polska jest jaka jest przez takich ludzi jak Ty. Juź pisałem: Jak nie moźesz kupić oryginalnego winka to radź sobie z linuxem.
Koleś, daj juź z tym spokuj, bo robisz się bardzo arogancki i bezczelny. Jeźeli nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie – proste, nie mów.

Gdybyś zobaczył jego odpowiedź na mojego PM to byś padł. Kulturalnie mu wytłumaczyłem o co nam chodzi, a on podobno "wysłał screena z PM do El Nino, źeby wsadził mi bana"

KONIEC. Nie wypowiadam się na jego temat więcej.
Peter_l
Dodano
07.11.2005 20:53:21
ToMi_16; 6 Listopada 2005, 20:37:55:
To wszystko
ToMi_16; 7 Listopada 2005, 16:12:25:
W karaju złodzieji. Polska jest jaka jest przez takich ludzi jak Ty. Juź pisałem: Jak nie moźesz kupić oryginalnego winka to radź sobie z linuxem.
Koleś, daj juź z tym spokuj, bo robisz się bardzo arogancki i bezczelny. Jeźeli nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie – proste, nie mów.
damiancore
Dodano
07.11.2005 19:58:12
PaWL!C:

I co zrobiłeś??? Tak z ciekawości się pytam

DO ToMi_16: Nic sobie nie robię z twojego PM. Mogłeś chociaź pomóc biednym adminom i nie puszczać bezsensownych reportów.
Peter_l
Dodano
07.11.2005 17:13:32
PaWL!C:

Zobacz w jakim kraju źyjesz. Polska jest jaka jest

ToMi_16
Dodano
07.11.2005 17:12:25
ToMi_16:

Powiedziałem. Żal mi was, źe pomagacie osobie, która kradnie. Za to powinniście dostać bana (przynajmniej takie są zasady na innych znanych forach. Tam nie toleruje się złodziejstwa.). Potrafi kraść, to niech nauczy się rozwiązywac problemy.

To wszystko.

człowieku wyluzuj... i otwórz w końcu oczy. Zobacz w jakim kraju źyjesz. Polska jest jaka jest i kaźdy musi sobie jakoś radzić. A jak Ci się coś nie podoba to twój problem. I o jedno Cię prosze nie wypowiadaj się w tym temacie! jeśli nie wiesz w czym problem polega.

Pozdrawiam
PaWL!C
Dodano
07.11.2005 16:03:56
Na oburzenie moralne składa się 2 procent moralności, 48 procent oburzenia i 50 procent zawiści.
Vittorio de Sica :wink:
w84u
Dodano
06.11.2005 21:48:07
damiancore:
Powiedziałeś juz swoje.

Powiedziałem. Żal mi was, źe pomagacie osobie, która kradnie. Za to powinniście dostać bana (przynajmniej takie są zasady na innych znanych forach. Tam nie toleruje się złodziejstwa.). Potrafi kraść, to niech nauczy się rozwiązywac problemy.

To wszystko.
ToMi_16
Dodano
06.11.2005 21:37:55
Mnie (i chyba nie tylko mnie, np. damiancore'a) boli to źe jesteś arogancki w swoich wypowiedziach. Żebyś tylko nie uciekł się do wyzwisk, bo El Nino albo jakiś inny admin będzie miał zabawę w formia puszczenia ci banana karnego. Tyle mam do powiedzenia na twój temat
Peter_l
Dodano
06.11.2005 21:23:35
ToMi_16:
damiancore denerwują mnie ludzie, którzy robią źle, wiedzą o tym i jeszcze próbują wmówić mi, źe nie mają innego wyjścia.

Ale przestań go szykanować. Powiedziałeś juz swoje.
damiancore
Dodano
06.11.2005 21:23:09
Peter_l:
Zauwaź, źe niektórych ludzi nawet na chleb nie stać. Nie kaźdy ma teź kase źeby spłacać "Winka" nawet w ratach

Tylko PaWL!C do takich ludzi nie naleźy. Stać go na komputer, stać go na Internet (a tani on w Polsce nie jest) to stać go teź na... 16zł na miesiąc. Poza tym moźe sobie odmówić jakiś przyjemności to napewno 16 zł się uzbiera. Zodziejom nie pomagam.

Sprostowanie: Nie piracki Windows tylko kradziony. Piraci byli dawno, dawno temu. Teraz są tylko złodzieje.

damiancore denerwują mnie ludzie, którzy robią źle, wiedzą o tym i jeszcze próbują wmówić mi, źe nie mają innego wyjścia.

Ciekawe co by było gdyby poinformować Microsoft, źe publicznie przynał się źe kradnie Windowsa.
ToMi_16
Dodano
06.11.2005 21:16:18
ToMi_16 zaczynasz być w swoich wypowiedziach niekulturalny i arogancki. Jeźeli z tego powody pomóc mu nie chesz, rzecz prosta , nie pomagaj.
damiancore
Dodano
06.11.2005 20:59:38
ToMi_16 zaczynasz być w swoich wypowiedziach niekulturalny i arogancki. Jeźeli z tego powody pomóc mu nie chesz, rzecz prosta , nie pomagaj.
damiancore
Dodano
06.11.2005 20:59:38
ToMi_16: piszesz kompletne off–topicki. Zauwaź, źe niektórych ludzi nawet na chleb nie stać, więc się nie kompromituj. Nie kaźdy ma teź kase źeby spłacać "Winka" nawet w ratach.

PaWL!C: Zastosuj się do rady Bobiego, moźesz ew. puścić log z Silent Runners
Peter_l
Dodano
06.11.2005 20:53:02
PaWL!C:

pozostawie to bez komentarza.
bez pozdrowień

Heh pewnie, źe bez komentarza. Nie stać cię na jakąś rzecz to jej nie masz. Nie stać Cię na Winka? Załatwo sobie Linuxa itp. Nie moźesz źyć bez Windowsa? Kup go sobie nawet w 18 ratach. Miesięcznie będziesz spłacał 16zł. Tylko nie mów, źe teraz teź Cię nie stać :lol: Masz neta? Płacisz za niego? To stać Cię na 16 zł na miecha. Widziałem teź, źe raty były bez odsetek itp. a pierwsza spłata dopiero po 3 miesiącach. Śmieszny jesteś i tyle...
ToMi_16
Dodano
06.11.2005 15:10:02
PaWL!C:
odbiegasz od tematu... jak masz pisać takie "wymądrzenia" to zachowaj je lepiej dla siebie...
pozdro

Złodziej jesteś i tyle.
ToMi_16
Dodano
05.11.2005 19:32:29
PaWL!C
Dodano:
03.11.2005 09:09:55
Komentarzy:
20
Strona 1 / 3