Neverwinter i gry które nie rozpoczynają się instalować
Kurde!!!nawet nie wiedziałem źe to takie proste!!!ludzie jeśli nie chcą wam się instalować giery to nie wymieniajcie cd–romów tylko cierpliwie poczekajcie!!!ja musiałem czekać z pół godziny aź cd–rom ruszy.pozdrowionka!!!
Odpowiedzi: 16
Popieram, i jaka satysfakcja z własnej konstrukcji. No i oczywiście ogromna oszczędnośc i same oryginały.
:lol: miodzio :lol:
Popieram, i jaka satysfakcja z własnej konstrukcji. No i oczywiście ogromna oszczędnośc i same oryginały.
Nie ma to jak dobrze zrobiony CD – ROM. (Oczywiście własnorecznie).
Nie ma to jak dobrze zrobiony CD – ROM. (Oczywiście własnorecznie).
Powiem Ci źe z tymi lusterkami to jeszcze nie próbowałem. Resztę juź testowałem i normalnie aby obejrzałem jakąś gazetkę z grami i włączyłem komputer to juź miałem te giery które tam były.
Powiem Ci źe z tymi lusterkami to jeszcze nie próbowałem. Resztę juź testowałem i normalnie aby obejrzałem jakąś gazetkę z grami i włączyłem komputer to juź miałem te giery które tam były.
Fakt, turbo spręźarka jest jak najbardziej wskazana, do tego dorzuciłbym jeszcze na wszelki wypadek ze trzy siłowniki chamulca od autosana, trzeba w końcu te płytki jakoś chamować, 5 łoźysk 33215(wytrzymują do 300 tyś obrotów na min.), i ze dwa lusterka, no i jak tylko usłyszysz o jakiejś gierce to ci się z nikąd sama zainstaluje. Taki dopał ma to ustrojstwo. Acha i nie zapomnij podłączyć zapasowego reaktora jądrowego. Części zamienne mogę podrzucić z czarnobyla.
Na Okęciu juź nie mają wszystko wynieśliśmy. A testowałeś moźe silniki od tirów? U mnie nie chciały czytać płyt przy większych obrotach, ale to pewnie dlatego źe nie mogłem podłączyć turbospręźarki. :D
Od boeinga? Hmm, interesujące. Juź biere klucz francuski i zapitalam w podskokach na okęcie.
Ja właśnie testuję silnik od Boeinga i muszę stwierdzić źe nawet moźe być.
TouDi miałeś rację ten silnik od Bizona jest świetny. Gry zaczynają się instalować zanim włoźę płytkę do napędu.
Spróbuj z silnikiem od Bizona (ma więcej koni). :P
Spróbuj z silnikiem od Bizona (ma więcej koni). :P
A ja wstawiłem do CD–ROMu silnik od piły motorowej i wszystko działa szybciej. :lol: :lol: :lol: :lol:
heehehhe racja :twisted:
Widze źe masz cierpliwość i duźo wolnego czasu. :D
Strona 1 / 1