Net mi rozłącza(Jesteś haker pomóź) zobaczymy czy taki spec

NO więc
Witam !
Mam problem otórz ostatnio mi się net łaczy i rozłacza źeby zobaczyć jakąs strone musze odświeźać i tak co pewien czas Modem działa prefekt mam w Kablówce stałe złaćza więc w czym problem jak nie u nich to moźe u mnie jakiś trojan czy coś co kaźe mu się rozłaczać co jakies 3 minuty i poterm znowu laczyć[b]

Odpowiedzi: 7

hm.... no własnie ale polowa programów moze potem nie chodzic a mam windowsa po Tuninu :)
Rolnik_z_wiochy
Dodano
27.01.2004 19:26:26
moźe bład i windows do reinstalacji
Anonymous
Dodano
27.01.2004 19:03:49
własnie reset modemu to jest to :D zaraz robie ale jak by ktos jeszcze chciałcos dopowiedzsiec czekam
Rolnik_z_wiochy
Dodano
27.01.2004 18:15:53
ja tesh mam neta z kablowki no i tesh mialem z nim problem...
w mojej sieci sterowniki do modemu w ogole nie sa potrzebne (wazna jest sprawna karta sieciowa),
ale slyshalem tesh o takich polaczeniach gdzie stery do modemu rzeczywiscie byly potrzebne (ale to mniejszosc)
nie wiem wiec czy problem jest z modemem...
najlepshym rozwiazaniem jest po prostu telefon do kablowki!!!! oni musha ci za darmoche pomoc!!! w koncu placish abonament!!!
w moim przypadku wystarczyl jeden telefon – kolo z obslogi powiedzial ze siec sie nieco zminila i musialem po prostu szpileczką zrestartowac modem...:D
nikoo
Dodano
27.01.2004 16:10:56
sorki źe piszę post pod postem ale wie ktoś jak mi pomóć bo juź nie wiem obstawiam na jakiegoś trojana szpiego co kolwiek ale Norton AntiVirus nie wykrył nic :(
Rolnik_z_wiochy
Dodano
25.01.2004 19:20:25
to tako napiszę co zrobiłem a jak będzie ktoś wiedział to doradzi
Mam Modem Thomsona , karte sieciową wymieniłem na nówke kabelki i sloty posprawdzałem na jakieś 3 sposóby wszystko gut modemik działa poprawnie ale jakoś sam się rozłącza nie tyle co modem się rozłacza tylko przeglądarka i to na niecałą sekundę a potem się łaczy spowrotem no ale to i tak dziwne jutro skontaktuję sie z Administratorami czyli u mnie to kablówka będzie i im powiem co o tym sądze i źe mają zrobić jak nie zadziała to juź nie wiem co by począć bo wszytsko według mnie jest dobrze.
Pozdrawiam
Rolnik_z_wiochy
Dodano
24.01.2004 23:39:38
Jak mozesz byc pewien ze modem dziala dobrze, skoro co chwila Cie rozlacza. Co to za modem ? Jakie masz sterowniki ? Moze warto poszukac innych, lepszych ? Jesli modem podlaczony jest do sieciowki, moze warto przeinstalowac sieciowke ? Wymienic jej rowniez sterowniki ? Przelozyc do innego slota wczesniej odinstalowujac ?
EL NINO
Dodano
24.01.2004 22:28:53
Rolnik_z_wiochy
Dodano:
24.01.2004 22:01:51
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1