nero
hey chciałem kumplowi nagrac płyte z muzyką mp3 powrzucałem mu tam gdzies z 200 ty piosenek ustawiłem nero na boot data , i po nagraniu działalo mu tylko 80 piosenek. jak ustawiam nero na mp3 to wogule mi zadnych piosenek nie wysfielal zeby wybrac. Jak mozna dobrze nagrac ?
Odpowiedzi: 6
Tak u mnie mp3Gain to podstawa, najlepszy tego typu program, kto wie na jakiej zasadzie dziala i jakie daje efekty ten wie o czym mowie :wink:
BloodyVulture:mettal:
Ja zawsze w Nero gdy chce nagrac mp3, daje dysk z danymi
dokladnie,to jest najlepszy i najmniej problemowy sposob.nie ma sensu bawic sie w mp3disc i inne badziewia
Tak naprawdę, to w Nero wypalanie dysku z mp3 niczym się nie róźni od nagrywania płytki z danymi. W pierwszym przypadku dochodzi tylko analiza plików mp3 pod kątem głośności i ewentualne automatyczne wyrównanie jej poziomu. Lepiej głośność wyrównać wcześniej w programie Mp3Gain i potem wypalić w Nero zwykły dysk z danymi. Jest szybciej i lepiej.
mettal:
Ja zawsze w Nero gdy chce nagrac mp3, daje dysk z danymi
dokladnie,to jest najlepszy i najmniej problemowy sposob.nie ma sensu bawic sie w mp3disc i inne badziewia
michael557:Jak mozna dobrze nagrac ?
Ja zawsze w Nero gdy chce nagrac mp3, daje dysk z danymi, wrzucam co mi trzeba i palei nie ma zadnego problemu. Tak jak pisal Seeker sprawdz nosnik, najlepiej uzyc jakichs sprawdzonych, markowych.
michael557:Jak mozna dobrze nagrac ?
Uźywac dobrych, sprawdzonych nośników .
Wrzuć ta płytkę do Nero CD Speed i wybierz test jakości wypalonego nośnika i będziesz miał jasność , czy płytki dobre , czy badziew.
W paczce Nero masz w kompilacjach audio opcje wypalenia dysku mp3. Spróbuj. :wink: Pozdro.
Strona 1 / 1