NERO – problem

Start Smart uruchamia się normalnie, cd–rw się czyści ,
smart się uruchamia, ale jak chcę cos nagrać to okno znika a nero burning rom nie odpala, tylko wisi..

co gorsza nie moge wylączyc kompa ani go ponownie uruchomić, tylko RESET :/

nie pomoglo przeinstalowanie programu.

kiedyś juz cos takiego miałam, potem dokładałam RAMu i nowy dysk twardy – po tym było ok, a teraz (2 tygodnie moze minely..) odpalam Nero – a tu dzieje sie to samo :/
wydaje sie ze zupelnie bez powodu, bo nie instalowalam nic nowego, zadnych programów..

szukalam w internecie, ale jakos nigdzie nie moge znalezc rady.

czy moze ktos miał podobny problem.

Odpowiedzi: 12

hmmm, no tak, wiedziałam, źe mój kompjuter uwielbia wodzic mnie za nos oraz robić psikusy –> ...samo się "naprawiło". bezkitu, ja nie pojmuje tego stworzenia. gdyź – powtarzam – nie zrobiłam nic, zadnych nowych programow, odinstalowywania czegos etc.

w kazdym razie, dziękuję wszystkim za rady, myślę, ze przydadza się 'za jakiś czas' – gdyź, jak mniemam, problem niewątpliwie się powtórzy. taki mój los z tym sprzętam ;)

dzięki & pozdro
fren
Dodano
09.03.2006 20:05:24
Zobacz jeszcze tak: odinstaluj Nerona, odpal kompa na nowo, przeczyść rejestr jakimś progsem do tego (polecam Tune Up Utilities, przy okazji masz go za friko), odpal jeszcze raz kompa i zainstaluj Nerona na nowo. Wtedy zobacz.
Ucho
Dodano
09.03.2006 09:19:24
mam 6.6.0.6 , ale próbowałam tez instalowac jakąś wcześniejszą i nie pomogło.
fren
Dodano
08.03.2006 21:32:03
fren, którą masz wersję Nero ?
Ucho
Dodano
08.03.2006 18:45:03
A... Widzisz, pewnie dlatego, źe to nowe Nero mam dopiero od kilku dni, jeszcze nie zdąźyły sie poprzestawiać :wink:.

Fren, nie sugeruj się naszą polemiką o zworkach :). Co do logów – chodzi o systemowe dzienniki aktywności, wywoływane poleceniem eventvwr.msc. Poszukaj w nich komunikatów i ostrzeźeń dotyczących programu.
Amon–Ra
Dodano
08.03.2006 15:44:34
hmm.. no tak, wiedziałam, ze jestem zielona. kombinowanie ze zworkami to w ogóle nic mi nie mówi,
a log – Rebe – to masz na mysli zeby uzyc np. HijackThis??
wybaczcie totalne lamerstwo..
fren
Dodano
08.03.2006 14:47:08
Amon–Ra:
A co takiego kolega poradził Ci "pokombinować ze zworkami", źe się spytam? :|

To nie wiesz, źe zworki dysków i napędów same się przestawiają po dwóch tygodniach uzywania Nero ? :lol:
Rebe
Dodano
08.03.2006 12:40:29
Amon–Ra:

Poprostu pozmieniać poprzekładać w inne ustawienia
s_e_t_a
Dodano
08.03.2006 12:39:56
Amon–Ra:

Poprostu pozmieniać poprzekładać w inne ustawienia
s_e_t_a
Dodano
08.03.2006 12:39:56
Amon–Ra
Dodano
08.03.2006 12:35:37
Amon–Ra
Dodano
08.03.2006 12:35:37
Ja miałem podobny problem to kolega polecił mi pokombinować ze zworkami i pomogło, więc sprawdź czy ci pomoźe :) Jak nie to zainstaluj inny program do nagrywania i zobacz czy działa prawidłowo.Jeźeli tak to wina będzie leźała p ostronie nero :)
s_e_t_a
Dodano
08.03.2006 12:22:20
fren
Dodano:
08.03.2006 11:50:46
Komentarzy:
12
Strona 1 / 1