[nero] problem z uprawnieniami na róźnych kontach

Uźywam do nagrywania Nero StartSmart (czyli w zasadzie nero express 6 ) i pojawił się duźy problem. Problemem tym jest nagrywanie danych na koncie uźytkownika w systemie WIN XP PRO. Zainstalowałem program Nero BurnRights ale on nie rozwiąźał mojego problemu, bo chociaź komunikat o braku praw i kontakcie z adminem znikł, to jednak nie wszystkie opcje tego programu są dostępne na takim koncie. W dodatku jak chcę nagrać dane to mogę to jedynie zrobić jako plik obrazu w formacie .nri

Co muszę zrobić, bym mógł nagrywać bez źadnych ograniczeń na koncie zwykłego uźytkownika??

Odpowiedzi: 5

problem rozwiązany...
wystarczyło zmienić w rozwijanym menujedną opcję, jako napęd ustawić nagrywarkę bo w tym miejscu był ustawiony Image Recorder...
zaba285
Dodano
16.02.2006 21:15:23
Robiłes to tak?, z wybraniem grupy NeroUsers?
http://www.cdrinfo.pl/cdr/soft/nero/rights/neroburnigrights.php3

Zwróć uwagę jeszcze na ostatnią informację odnośnie wykasowania z pliku rejestru NeroSVC – jesli był zainstalowany
Seeker
Dodano
15.02.2006 22:57:44
heh znam takie rozwiązanie, tylko źe ja nie chcę podać uźytkownikowi hasła administratora, chciałbym źeby mógł bez mojej ingerencji nagrywać płyty...

ma ktoś inny pomysł??
zaba285
Dodano
15.02.2006 22:42:16
heh znam takie rozwiązanie, tylko źe ja nie chcę podać uźytkownikowi hasła administratora, chciałbym źeby mógł bez mojej ingerencji nagrywać płyty...

ma ktoś inny pomysł??
zaba285
Dodano
15.02.2006 22:42:16
Uruchamiaj plik wykonywalny/skrot Nero klikajac prawym myszy – wybierz "Uruchom jako..." i podaj login administratora oraz haslo.
EL NINO
Dodano
15.02.2006 22:32:27
zaba285
Dodano:
15.02.2006 21:52:11
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1