Nero pomocy !!
nie mogę przegrać na płytkę napisów do filmu w opcji Video cd co zdrobić ??
Odpowiedzi: 6
CHIKEN:Pawek:Z tego co wiem, to nie ma takiej opcji w NERO, więc akurat tutaj problemu nie masz. Do tego słuźy program pt. DVDRip – on łączy plik txt z filmem i od razu konwertuje go do formatu VCD lub SVDC. Program ten ma jednak jedną wielką (jeśli chodzi o mnie wadę – nie obsługuje plików ogm). W kaźdym razie pliki jakie on tworzy wystarczy nagrać za pomoca NERO, tak jak to robisz na początku.
Poza tym to juz było na forum :mrgreen:
jakto ten program nie obsluguje plikow "ogm" ??? a jaki program to robi ???
Wobec tego źe to wykopalisko napiszę jedynie źe .....kaźdy player
Ps Zapomniałem dodać źe musisz mieć w komputerze filtr który to umoźliwi .
Kierunek poszukiwań masz , reszta nalezy do Ciebie
Pawek:Z tego co wiem, to nie ma takiej opcji w NERO, więc akurat tutaj problemu nie masz. Do tego słuźy program pt. DVDRip – on łączy plik txt z filmem i od razu konwertuje go do formatu VCD lub SVDC. Program ten ma jednak jedną wielką (jeśli chodzi o mnie wadę – nie obsługuje plików ogm). W kaźdym razie pliki jakie on tworzy wystarczy nagrać za pomoca NERO, tak jak to robisz na początku.
jakto ten program nie obsluguje plikow "ogm" ??? a jaki program to robi ???
Ja tylko podałem inny sposób rozwiązania tego problemu . Nie mówiłem źe tamten jest zły .
LiptonX:Ta opcja jest w Nero , moźesz zrobić tak źe wybierzesz opcje Dane>Dysk z danymi i wypalasz film z plikiem z napisami , lub najpierw wypal same napisy a później film przez opcje Video Cd
Jak wypale napisy i znowu wypale chyba n CD Rw–u.?
Co prawda treyb wielosesyjny nooo .. małe zapynko czy wart..?
A nie lepiej płyta z danymi nie lepiej pod Nero .? wybrac opcję kopiuj do kompilacji i plik z filmem(np ..avi i plik z napisami.. ..?
Ta opcja jest w Nero , moźesz zrobić tak źe wybierzesz opcje Dane>Dysk z danymi i wypalasz film z plikiem z napisami , lub najpierw wypal same napisy a później film przez opcje Video Cd
Z tego co wiem, to nie ma takiej opcji w NERO, więc akurat tutaj problemu nie masz. Do tego słuźy program pt. DVDRip – on łączy plik txt z filmem i od razu konwertuje go do formatu VCD lub SVDC. Program ten ma jednak jedną wielką (jeśli chodzi o mnie wadę – nie obsługuje plików ogm). W kaźdym razie pliki jakie on tworzy wystarczy nagrać za pomoca NERO, tak jak to robisz na początku.
Strona 1 / 1