nero nie nagrywa plyt z muzyka
Mam problem z nero.Przy probie nagrania plyty z muzyka wyswietla mi "za malo pamieci".Wszystko inne da sie nagrac.Mam 1GB pamieci na C czy to za malo?Czy ktos moglby mi poradzic co powinnam zrobic?
Odpowiedzi: 12
Lawi:1 GB wolnego miejsca. :)
No i co z tego źe tyle masz. Ja nagrywałem wczoraj kilka płyt łałdijo :D mając na kaźdej z partycji coś pomiędzy 200 a 300 mega i wszystko zadziałało ok. A nic nie zmieniałem w preferencjach Nero. Więc wydaje mi się ilośc miejsca na dysku jest nie istotna. Istotne jest jednak źeby bufor nie był przepełniony czyli podczas nagrywania nie naleźy korzystać z programów obciąźających sytem.
Lawi:1 GB wolnego miejsca. :)
No i co z tego źe tyle masz. Ja nagrywałem wczoraj kilka płyt łałdijo :D mając na kaźdej z partycji coś pomiędzy 200 a 300 mega i wszystko zadziałało ok. A nic nie zmieniałem w preferencjach Nero. Więc wydaje mi się ilośc miejsca na dysku jest nie istotna. Istotne jest jednak źeby bufor nie był przepełniony czyli podczas nagrywania nie naleźy korzystać z programów obciąźających sytem.
a ja moderatora wyręcze :mrgreen: uźywaj przycisku jeśli chcesz coś dopisać do drugiego postu :D
portier:ile mam tam ustawic?
Odsyłam do archiwum forum
Slow kluczone "pamiec* wirtual*" >> zaznacz aby szukało wszystkich slów
ile mam tam ustawic?
na kazdej partycji mam ustawione kontrolowane przez system mam 512 ram'u partycje 4 kazda po ok 26gb
portier:hlp mam ten sam problem i za bardzo nie wiem o co chodzi
1. ustawic to w ustawieniach nero czy windy jak
2. i dokladniej gdzie to ustawic?
PPM Moj komputer/Wlasciwosci zakladka Zaawansowane >> Wydajnosc >> Ustawienia >> Zaawansowane Pamiec wirtualna >> Zmien
hlp mam ten sam problem i za bardzo nie wiem o co chodzi
dziekuje bardzo :)
Ustaw w preferencjach :arrow: pamięć tymczasowa inną partycje, taką gdzie jest więcej miejsca.
1 GB wolnego miejsca. :)
jak 1GB pamieci na C :shock:
Strona 1 / 1