Nero InCD 5.1
Mam Nero 7.0.8.2 z InCD 5.1 na platformie XP z SP2. Po zainstalowaniu ikona InCD pokazuje się w zasobniku, lecz po ponownym uruchomieniu programu pojawia się komunikat 'Nie moźna załadować APP InCD". Doszedłem do tego, źe jakiś program działający w tle blokuje uruchomienie tej aplikacji. Jak to zrobić by uzyskać więcej wiadomości o uruchamianych i działającech w tle aplikacjach? Dostępne programy podają tylko lakoniczne dane i trudno je usunąć, gdyź zaraz po usunięciu instalują się ponownie. Gdzie w rejestrze odnaleźć klucze odpowiedzialne za te programy? Jednym z takich programów jest Diskeeper, jednaj boję się usuwać wpisu DKService, bo program moźe przestać działać. Doradźcie mi proszę jakiego programu uźyć, by przejrzeć wpisy Menadźera zadań i dokonać ewentualnego usunięcia niechcianych wpisów?
Serdeczne pozdrowienia!!!!!!
Kazik
Serdeczne pozdrowienia!!!!!!
Kazik
Odpowiedzi: 2
Szukałem odpowiedniej usługi, lecz nie znalazłem takiej, która by odpowiadała za wystąpienie podobnego błędu.
Rozejrzyj się po autostarcie, msconfig i usługach niestandardowych w services.msc. Skoro masz pedejrzenia, ze któryś z programów moze blokować InCD to inaczej jak metodą prób i błędów do tego nie dojdziesz IMO.
Strona 1 / 1