Nero burning rom
No... Mój TATA ma nagrywarę SONEGO i bardzo lubi korzystać z nero 5.15 . Zdziwienie Jego będzie wielkie kiedy powiem mu ze jest NERO 6 ! :) . Kiedy kaźe mu robić przez metodę "KOPIUJ – WKLEJ"on nie chce , bo musi przez NERO !
Odpowiedzi: 13
4180:Thomas:przecieź jeszcze nie ma Nero 6.4180:Zdziwienie Jego będzie wielkie kiedy powiem mu ze jest NERO 6
Wiem ale mu powiem jak juz bedzie
boshe, Ty sie nudzisz? To moze poczekaj az wyjdzie nero 10 i wtedy zaskocz tate... A tu na forum nie tworz takich bezcelowych topicow !
Thomas:przecieź jeszcze nie ma Nero 6.4180:Zdziwienie Jego będzie wielkie kiedy powiem mu ze jest NERO 6
Wiem ale mu powiem jak juz bedzie
:!:
przecieź jeszcze nie ma Nero 6.4180:Zdziwienie Jego będzie wielkie kiedy powiem mu ze jest NERO 6
4180:No... Mój TATA ma nagrywarę SONEGO... Kiedy kaźe mu robić przez metodę "KOPIUJ – WKLEJ"on nie chce , bo musi przez NERO !
4180:Mój kumpel ma nero ale jedzie przez " KOPIUJ WKLEJ " . Chce źeby walił nerem . Ale nie umiem go przekonać
Moźe wymień tatę na kumpla... :P
4180:No... Mój TATA ma nagrywarę SONEGO... Kiedy kaźe mu robić przez metodę "KOPIUJ – WKLEJ"on nie chce , bo musi przez NERO !
4180:Mój kumpel ma nero ale jedzie przez " KOPIUJ WKLEJ " . Chce źeby walił nerem . Ale nie umiem go przekonać
mefisto_k:ja teź uwaźam , źe twój tata ma racje, bo w nero zawsze sie lepiej nagrywa płytki. 8)
Mój kumpel ma nero ale jedzie przez " KOPIUJ WKLEJ " . Chce źeby walił nerem . Ale nie umiem go przekonać
aligator:topic cokolwiek dziwny... :wink: słuchaj taty, jego metoda jest lepsza... 8)
Tak serio ?? :P
ja teź uwaźam , źe twój tata ma racje, bo w nero zawsze sie lepiej nagrywa płytki. 8)
Racja jest po stronie Twojego taty.Ale takiego topicu jeszcze chyba nie bylo. :)
4180 Twoj Tata ma 100% racje :D
:shock:
Strona 1 / 1