Nero Burning ROM – Nero Express
Witam
Kupiłem sobie nagrywarkę. Razem z nią dostałem Nero. Moje pytanie jest takie: dlaczego ten program raz się instaluje jako Nero Express a teraz mi się zainstalował jako Nero Burning ROM. Od czego to zaleźy?
Kupiłem sobie nagrywarkę. Razem z nią dostałem Nero. Moje pytanie jest takie: dlaczego ten program raz się instaluje jako Nero Express a teraz mi się zainstalował jako Nero Burning ROM. Od czego to zaleźy?
Odpowiedzi: 6
Lite–On SHW–1635S
Trofik:Witam
napisz jaka nagrywarke kupiłec np .DVD LG
Gieras dobrze mówi. Na płycie jest prawdopodobnie pełna wersja Nero, ale na kluczu który dostałeś to instaluje się tylko okrojona wersja (Nero Express) a jak uzyłeś jakiegoś innego klucza znaleźionego na necie to zainstalował ci sie cały pakiet.
Ja jak wpisywalem numer seryjny z nero express to instalowal mi sie tylko on, natomiast przy innym numerze instalowal sie caly pakiet.
No niestety nie ma.
Prawdopodobnie od tego co wybierzesz przy instalacji. Poza tym poszukaj dobrze czy w menu start –> programy –> Nero nie ma tam i Nero Express i Nero Burning Rom
Strona 1 / 1