Nero 7
Czesc
Pakiet Nero 7 to bardzo rozbudowane narzędzie.
Chciałem zapytać czy moźna zainstalować tylko Nero Bourning Room pomijając inne programy włączone do pakietu NERO 7?
Jaki nr posiada najnowsza wersja Nero Burning Room 6. ....... .
Dziekuje za pomoc.
Pakiet Nero 7 to bardzo rozbudowane narzędzie.
Chciałem zapytać czy moźna zainstalować tylko Nero Bourning Room pomijając inne programy włączone do pakietu NERO 7?
Jaki nr posiada najnowsza wersja Nero Burning Room 6. ....... .
Dziekuje za pomoc.
Odpowiedzi: 5
ja mam nero bez dodatków pełna wersja
Poczytaj :
http://forum.cdrinfo.pl/search.php?searchid=699164
http://forum.cdrinfo.pl/search.php?searchid=699164
Bardzo dziekuje !!!
AD1.
Podczas instalacji Nero bedziesz mial mozliwosc wyboru jakie skladniki maja zostac zainstalowane, mozesz bez problemu wybrac instalacje samego Nero Burning Rom (w koncu o taki wybor sie postarali)
AD 2.
Ostatnia wersja 6 to Nero Burning Rom 6.6.0.16
Zdziwil bys sie, caly pakiet Nero 7 po instalacji zajmuje cos kolo 240MB, ja mam czesc zainstalowana, zajmuje mi 102MB, samo nero w granicach 35MB
Podczas instalacji Nero bedziesz mial mozliwosc wyboru jakie skladniki maja zostac zainstalowane, mozesz bez problemu wybrac instalacje samego Nero Burning Rom (w koncu o taki wybor sie postarali)
AD 2.
Ostatnia wersja 6 to Nero Burning Rom 6.6.0.16
MetaVirus:1. Jaki to ma sens (za duźo wolnego miejsca przez to nie uzyskasz)??
Zdziwil bys sie, caly pakiet Nero 7 po instalacji zajmuje cos kolo 240MB, ja mam czesc zainstalowana, zajmuje mi 102MB, samo nero w granicach 35MB
Jeźeli podczas instalacji nie ma moźliwości wybrania tylko Bourning Room, to niestety ale musisz zainstalować teź reszte.
Moźesz juź po instalce pousuwac to co nie potrzebne, ale
1. Jaki to ma sens (za duźo wolnego miejsca przez to nie uzyskasz)??
2. Bourning Room takźe moźe nie działać po takim zabiegu
Moźesz juź po instalce pousuwac to co nie potrzebne, ale
1. Jaki to ma sens (za duźo wolnego miejsca przez to nie uzyskasz)??
2. Bourning Room takźe moźe nie działać po takim zabiegu
Strona 1 / 1