nero 7
ciągłem sobie ze strony nero.com nero 7 wybralem opcje updates, miała mi sie sciagnac pelna wersja nero 7, gdy ja instaluje pojawia mi sie komunikat ze to wersja demo, nie wybralem opcji trial do sciagania. jak albo skad moge sciagnac nero 7?
p.s. polecacie mi wersje 7 nero czy nero 6.6.1.8 reloaded?
czy wersja 6 juz zakonczyła swoje uaktualnienia i bedzie juz tylko wersja 7 rozwijana ze wszytkimi tymi niepotrzebnymi bajerami?
p.s. polecacie mi wersje 7 nero czy nero 6.6.1.8 reloaded?
czy wersja 6 juz zakonczyła swoje uaktualnienia i bedzie juz tylko wersja 7 rozwijana ze wszytkimi tymi niepotrzebnymi bajerami?
Odpowiedzi: 1
nobsaybot – następny z problemami w zakresie czytania ?
Nero 7 jest dostepny dla tych, ktorzy kupili 6 po określonej przez producenta dacie.
Na dobrą sprawę powinienem Cię zapytać – skoro nie wiesz co sciągasz to po ki c..zort to robisz,ale bedę dizś delikatny i tego pytania nie zadam.
PS.
Strona producenta, ew. informacje na www.cdrinfo.pl – teź trzeba po newsach "pobiegać".
Nero 7 jest dostepny dla tych, ktorzy kupili 6 po określonej przez producenta dacie.
Na dobrą sprawę powinienem Cię zapytać – skoro nie wiesz co sciągasz to po ki c..zort to robisz,ale bedę dizś delikatny i tego pytania nie zadam.
PS.
Strona producenta, ew. informacje na www.cdrinfo.pl – teź trzeba po newsach "pobiegać".
Strona 1 / 1