nero 7

witam mam mały problem dostałem od kolegi pełnom wersie nero 7 lecz ta wersia niejest w wersi Polskiei
i szukam spolszczenia proszę o pomoc :cry:

Odpowiedzi: 15

mettal:
72ziutek:
nero 7 jest super

No to fajnie... ciesze sie razem z Toba :lol: Jestes zapewne "niedzielnym" wypalaczem to i dla Ciebie jest super...

Czemu zaraz "niedzielny" wypalacz. Moźe nie prytrafiła sie Panu 72ziutek jakś zepsuta płyta.
Ja muszę powiedzieć, źe nie zaleźnie od wersji zdaźają sie zepsute kompilacje i to akurat jest wkalkulowane i w serie 5 i 6 i teź w 7 a jeźeli komus przeszkadza "zawiłość" interfejsu
zachariasz:
Dokładnie jak zainstalowałem 7 to się połapać nie umiełem ale oki jak nagrywałem płytki to 3 zepsułem.
7 to nie wypał najnowsza 6 jest super.
to powinien przejść na systemowy "dar" wypalania płyt IMO.

:wink: Pozdro.
moohomor
Dodano
10.02.2006 22:00:13
72ziutek:
nero 7 jest super

No to fajnie... ciesze sie razem z Toba :lol: Jestes zapewne "niedzielnym" wypalaczem to i dla Ciebie jest super...
mettal
Dodano
10.02.2006 19:31:10
niezgadzam się z wami nero 7 jest super ani jednei plyty nie zepsułem
72ziutek
Dodano
10.02.2006 19:05:46
To w końcu jak spaliłeś 3 płyty czy co 3–ą płytę ?
Bądź, prosze, konsekwentny.

A tak źeby do tematu wrócić to Nero 5.50 było IMO najlepsze.

I jeszcze swoje posty kasujesz :|
Talerz
Dodano
10.02.2006 16:54:37
zachariaszs:
Dokładnie jak zainstalowałem 7 to się połapać nie umiełem ale oki jak nagrywałem płytki to 3 zepsułem.

Takie wnioski wyciągasz na podstawie 3 spalonych płyt (wada fabryczna?) i nie zrozumieniu interfejsu ?

Gratuluję.
Talerz
Dodano
10.02.2006 16:49:47
zachariaszs
Dodano
10.02.2006 16:42:35
Całe Nero 7 to kupa kolorowego i niestabilnego dziadostwa. Po kiego grzyba spieprzyli coś, co było dobre. Sam nie wiem na co 280 zeta wydałem. Z radością powróciłem do 6.6.0.16. Innym teź polecam to rozwiązanie i źadnych problemów nie będzie.
oper.w.s.
Dodano
10.02.2006 16:01:15
72ziutek:
po pierwsze niejest to wersia ściągnięta z netu tylko kupina w angli była zapakowana i z orginalnym kluczem

jeśli to pełna wersja językowa to powinien i być język polski
ford_mondeo
Dodano
06.02.2006 16:38:29
72ziutek nie wiem czego oczekujesz?
Mamy się zebrac do kupy i Ci Nero7 na polska wersję przerobić?
Mimochodem tylko wspomnę źe kaźdy rasowy płytkowypalacz który raz spróbował wersji 7 szybko wrócił do poprzedniej/ch, ale to nie rozwiązuje jak mniemam Twojego problemu. Moźe...odeślij z powrotem do Angli :roll:
Seeker
Dodano
06.02.2006 12:57:07
po pierwsze niejest to wersia ściągnięta z netu tylko kupina w angli była zapakowana i z orginalnym kluczem
72ziutek
Dodano
06.02.2006 12:28:45
Co by Ci tylko wyjasnic ze w bledzie jestes, wersja 500MB to wersja zapewne multi z jakimis dodatkowymi wtyczkami i pewnie tez nielegalnie zcrackowanymi, wersja na stronie producenta ktora ma ponad 100MB zawiera:

Nero Burning ROM 7: Zaawansowane oprogramowanie do zapisu danych, muzyki i wideo na płytach CD/DVD/HD DVD i Blu Ray.
Nero Scout: Nowa aplikacja w pakiecie, tworzy bazę danych plików multimedialnych przechowywanych na dyskach komputera a następnie udostępnia ją wszystkim odtwarzaczom i programom. Pozwala na łatwe katalogowanie duźych ilości danych i prosty do nich dostęp za pomocą mechanizmu integracji z Eksploratorem Windows.
Nero Start Smart 3: Jest to swoiste centrum dowodzenia wszystkimi elementami pakietu. To właśnie tutaj wybieramy zadanie i oprogramowanie które ma je wykonać. Nowa wersja umoźliwia sprawdzenie dostępności aktualizacji elementów pakietu i ew. ich pobranie.
Nero Express 7: Uproszczona wersja programu Nero Burning ROM.
Nero Vision 4: Słuźy do nagrywania, edycji oraz zapisu materiału wideo. Obsługuje praktycznie wszystkie formaty: DVD, DVD VR. Video CD, Super Video CD i miniDVD.
Nero Recode 2: Program pozwala na kopiowanie niezabezpieczonych płyt DVD Video, w razie konieczności rekompresując materiał tak by zmieścił się na jednej płycie DVD.
Nero Wave Editor 3: Program słuźący do edytowania i nagrywania plików audio.
Nero Sound Trax 2: Profesjonalny program do produkcji własnych płyt Audio CD. Pozwala na edycję poszczególnych ścieźek, miksowanie dźwięku i nakładanie zaawansowanych efektów. Wprowadzono obsługę dźwięku 5.1 i 7.1.
Nero Cover Designer: Program do projektowania etykiet na płyty i okładek na pudełka. Obsługuje równieź zaawansowane technologie, takie jak Light Scribe.
Nero ShowTime 2: Program, który moźe odtwarzać wszystkie nagrania cyfrowe (np. filmy, programy TV, domowe wideo, DVD Video).
Nero Photo Snap: Umoźliwia edycję zdjęć.
Nero PhotoSnap Viewer: Słuźy do przeglądania plików obrazów i zdjęć.
Nero MediaHome: Program słuźy do strumieniowego przesyłania danych w technologii UPnP (Universal Plug and Play).
InCD 4: Program do pakietowego zapisu płyt CD/DVD/Blu Ray
InCD Reader: Słuźy do odczytu wszystkich formatów płyt jakie moźe zapisać InCD 4, w systemach, które nie obsługują takich formatów.
Nero ImageDrive: Dysk wirtualny.
Nero BackItUp 2: Program do tworzenia kopii bezpieczeństwa danych.
Nero Toolkit: Zbiór programów narzędziowych.
mettal
Dodano
06.02.2006 12:27:15
moja wersja ma 513MB ma wszystkie wtyczki np nero Hom
nero wave Editor i wiele ruźnych aplikaci kolega ściągnoł nero 7 ze strony producenta i jest srasznie
skroiona
72ziutek
Dodano
06.02.2006 12:22:48
To się zgołoś z pretensjami do kolegi, kóry nie wie, źe specjalnie lda Ciebie miał sciągnąć pełnom polskom wersjem.

PS.
Problem owszem masz i to wcale nie tkai mały – z rozumieniem regulaminu.
Rebe
Dodano
06.02.2006 12:17:52
A co ty masz w tej pelnej wersji takiego, co niby zostalo usuniete z wersji dostepnej na stronie producenta ?
mettal
Dodano
06.02.2006 12:17:03
zgadzam się tylko źe nastronie producenta jest okroiona wersia a ja mam pełnom wersie
72ziutek
Dodano
06.02.2006 12:15:40
72ziutek
Dodano:
06.02.2006 12:06:09
Komentarzy:
15
Strona 1 / 1