Nero 6 problem z nagrywaniem
nie wiem o co chodzi ale nero 5.5 nagrywa mi normalnie płytki 650MB,700,itp a NERO 6 wyświetla informację źe za mała płyta! moźe jest na to jakiś sposób. U znajomego jest to samo. HELP!!
Odpowiedzi: 5
Faktycznie... Ja jestem przyzwyczajony, źe co 3 tygodnie ciągnę nową wersję i tyle... W źadne patche się nie bawię...
Pawek:Pisząc łatkę, miałem na myśli oczywiście nowszą wersję, bo coś takiego jak patche do tego programu po prostu nie istnieje :P
hmmmmmm
Nero Burning Rom w wersjach 5.5.10.50 oraz 6.0.0.15. był bład. Tu mały dowód na patch 8)
a TU link jako dowód, źeby nie było źe sobie tak piszeZe strony Aheada moźna juź pobrać łatki do programu Nero Burning Rom w wersjach 5.5.10.50 oraz 6.0.0.15. Rozwiązują one problemy związane z komunikatami o niewystarczającej ilości wolnego miejsca na nośniku i inne.
WERR:Zrób tak jak Pawek napisał albo ściągnij nowsze nero tak problem miało nero 6.0.15 jak się nie myle ale nie kaźda nagrywarka tak miała. NO moźna jeszcze spróbować w ustawieniach, ale nie zawsze do daje rade
Zabawa z ustawieniami nic nie da...
Pisząc łatkę, miałem na myśli oczywiście nowszą wersję, bo coś takiego jak patche do tego programu po prostu nie istnieje :P
Zrób tak jak Pawek napisał albo ściągnij nowsze nero tak problem miało nero 6.0.15 jak się nie myle ale nie kaźda nagrywarka tak miała. NO moźna jeszcze spróbować w ustawieniach, ale nie zawsze do daje rade
A jaką wersję 6 posiadasz :?: Ze wczesnymi tak faktycznie było, źe nie mozna było w wielu przypadkach nagrać płytki... Ściągnij sobie łatkę i po sprawie...
nero.com
nero.com
Strona 1 / 1