Nero 6.6.0.13 i dziwny sposób nagrywania – dlaczego?
Witam,
Ostatnio nagrywam duzo płyt – ale z tym problemem spotkałem się po raz pierwszy.
Zwykle nagrywam płyty w trybie wielosesyjnym – i o dziwo jak kontuje nagrywanie jakiś nowych rzeczy – to pod nero dograne pliki sa widoczne a pod XP nie – o co chodzi? Czy ktoś moźe mi powiedziec? Przeciez kontujac zapis – pliki powinny byc widoczne.
Nagrywam na Plextorze 716 A – i nie spotkałem takiego problemu jeszcze – czy ktoś moźe mi wytłumaczyć co powoduje ten problem – iź pliki dograne sa na płycie – a ja nie mogę ich odczytać – poniewaz system ich nie widzi? Czy trzeba coś zmienić w ustawieniach Nero – lub Xp – aby była pełna zgodność? Proszę o waszą pomoc – lub wskazanie gdzie popełniam bląd. Pozdrawiam
Ostatnio nagrywam duzo płyt – ale z tym problemem spotkałem się po raz pierwszy.
Zwykle nagrywam płyty w trybie wielosesyjnym – i o dziwo jak kontuje nagrywanie jakiś nowych rzeczy – to pod nero dograne pliki sa widoczne a pod XP nie – o co chodzi? Czy ktoś moźe mi powiedziec? Przeciez kontujac zapis – pliki powinny byc widoczne.
Nagrywam na Plextorze 716 A – i nie spotkałem takiego problemu jeszcze – czy ktoś moźe mi wytłumaczyć co powoduje ten problem – iź pliki dograne sa na płycie – a ja nie mogę ich odczytać – poniewaz system ich nie widzi? Czy trzeba coś zmienić w ustawieniach Nero – lub Xp – aby była pełna zgodność? Proszę o waszą pomoc – lub wskazanie gdzie popełniam bląd. Pozdrawiam
Odpowiedzi: 3
Ja miałem podobny problem, tylko źe ja miałem CD–RW i kilka sesji. Płytka była zfinalizowana to wziąłem odpaliłem opcje do otwierania ostatnich sesji. Dograłem normalnie w metodzie TAO i zfinalizowąłem normalnie. Potem poszedłem do sql normalnie jak gdyby nic źe się nagrało. Odpalam CD a tu ***... wszystko co było wpierw nagrane chodziło, a to co dograłem było nieidoczne...
A ja mam taką inną anomalię z nowym nero. Nie wiem jak innym ale po aktualnieniu go do wersji 6.6.0.13 w nero start smart znikł mi przycisk trybu eksperta.
A no właśnie mi terz pokazało się kilka razy jak chciałem coć nagrać z poziomu windows źe sesja nie była zamknięta w systemie wXP i nie moźe być nic do tej płyty dograne :shock: zazwyczaj właśnie jak nagram coś pierw w Nero. Moźe właśnie ktoś poradzi co to za czary.
Strona 1 / 1