Neostrada
Cześć!
Mam następującą sprawę jak moźna skonfigurować połączenie z neo w taki sposób aby nie pokazywało się okienko łączenia domyślne neostrady tylko zrobić tak aby pokazywało się jak dla zwykłego połączenia modemowego?? Próbowałem utworzyć takie ale wyskakuje błąd 769 i nie wiem o co chodzi.
Mam następującą sprawę jak moźna skonfigurować połączenie z neo w taki sposób aby nie pokazywało się okienko łączenia domyślne neostrady tylko zrobić tak aby pokazywało się jak dla zwykłego połączenia modemowego?? Próbowałem utworzyć takie ale wyskakuje błąd 769 i nie wiem o co chodzi.
Odpowiedzi: 6
Wielkie dzięki za rozwiązanie problemu z tym błędem 1024 pomogło nawet nie wiedziałem źe sterownik jest źle napisany. Po co Tpsa informuje źe o wszelkich zmianach będzie informować na maila którego sami zakładają skoro tego nie robią?? Kolejny dowód na amatorszczyznę tpsy.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ale nadal mam problem z utworzeniem połączenia internetowego wpisuje wszystkie hasła próbuję się połączyć i nadal jest błąd 769, jeśli moźecie to pomóźcie jeszcze rowiązać mi ten problem.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ale nadal mam problem z utworzeniem połączenia internetowego wpisuje wszystkie hasła próbuję się połączyć i nadal jest błąd 769, jeśli moźecie to pomóźcie jeszcze rowiązać mi ten problem.
Wpisz sobie w wyszukiwarkę forumową "hardware error 1024", zaznacz wyszukiwanie wszystkich słów i poczytaj.
bobek1234 – A z modemem wszystko ok jest ? Moźę to jego wina ?
sprubuj teraz utworzyc nowe polaczenie w panelu sterowania /spoko to sie nie gryzie z programem dostepowym tepsy/
Zrobiłem wszystko zgodnie ze wskazówkami lecz niestety po ponownym restarcie i podłączeniu modemu system informuje mnie źe sprzęt jest zaainstalowany i gotowy do pracy ale jednocześnie pojawił się następujący błąd:
"Hardware error:1024 Please contact your hardware vendor.Pomimo tego spróbowałem skonfigurować połączenie ale nadal wyskakuje błąd 769.Więc zainstalowałem neo z powrotem z płyty i co ciekawe pojawił się identyczny error ale net działa.???
"Hardware error:1024 Please contact your hardware vendor.Pomimo tego spróbowałem skonfigurować połączenie ale nadal wyskakuje błąd 769.Więc zainstalowałem neo z powrotem z płyty i co ciekawe pojawił się identyczny error ale net działa.???
Było kilka razy np. http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22757 (jeden z moich pierwszych postów na forum :) )
Strona 1 / 1